Giriş Kayıt
Alexander Arnold

Alexander Arnold


Oyuncu

Alexander Arnold, oyuncu. What Remains (2013), Save Me (2018), (2014) İntikam (2014), (2017) Kuzenim Rachel (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 8.0 1,749

Kuzenim Rachel
2017 Dram Oyuncu 6.0 13,178
2016 Komedi Oyuncu 6.3 13,549
2015 Dram Oyuncu 6.8 496
2015 Dram Oyuncu 8.4 17,756

İntikam
2014 Dram Oyuncu 6.7 31,074
2013 Dram Oyuncu 7.5 1,870
2012 Gerilim Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu
8.2 66,212
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018