Giriş Kayıt
Pablo Hidalgo

Pablo Hidalgo


Görsel Efekt, Oyuncu

Pablo Hidalgo, görsel efekt, oyuncu. Star Wars Asiler (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Çeşitli 8.0 17,341
2007 Animasyon 8.0 24,012

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu 7.6 575,084
2004 Belgesel    
2000 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 464
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017