Giriş Kayıt
Pablo Hidalgo

Pablo Hidalgo


Oyuncu, Görsel Efekt

Pablo Hidalgo, oyuncu, görsel efekt. Star Wars Asiler (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Çeşitli 8.0 19,558
2014 Animasyon 8.3 374
2007 Animasyon 8.0 25,112

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu 7.6 599,404
2004 Belgesel    
2000 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 464
Dizi Altyazıları
Westworld (14,981) La casa de papel (8,736) The Big Bang Theory (3,804) Supernatural (3,351) The Terror (3,255) Gotham (3,219) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,065) Arrow (2,245) Fear the Walking Dead (1,893) Vikings (1,698)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018