Giriş Kayıt
Rich Franklin

Rich Franklin (42)


Oyuncu

Rich Franklin, 05 Ekim 1974 Cincinnati, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. UFC 64: Unstoppable (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ekim 1974
Doğum Yeri: Cincinnati, Ohio, ABD
Takma İsmi: Ace
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 40 Komedi Oyuncu 4.7 624
2013 39 Belgesel    

Ağır Sıklet
2012 38 Aksiyon 6.4 75,766
2011 37 Belgesel Oyuncu 7.5 200
2010 36 Belgesel Oyuncu 6.4 187
2010 36 Biyografi Oyuncu 7.2 1,404
2010 36 Dram Oyuncu 5.3 511
2008 34 Aksiyon Oyuncu    
2006 32 Spor Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017