Giriş Kayıt
James T. Ryan

James T. Ryan


Kameraman, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

James T. Ryan, kameraman, yapımcı, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
7.0 78
2007 Komedi Yapımcı 5.8 5,658
2007 Aksiyon Kameraman 4.1 792

Zindan ve Ejderha: Ejder Tanrı'nın Öfkesi
2005 Aksiyon Kameraman 4.9 5,052

Düşman Ellerinde
2004 Dram Kameraman 6.0 3,256
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017