Giriş Kayıt
James T. Ryan

James T. Ryan


Kameraman, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

James T. Ryan, kameraman, yapımcı, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
7.0 78
2007 Komedi Yapımcı 5.8 5,658
2007 Aksiyon Kameraman 4.1 792

Zindan ve Ejderha: Ejder Tanrı'nın Öfkesi
2005 Aksiyon Kameraman 4.9 5,052

Düşman Ellerinde
2004 Dram Kameraman 6.0 3,256
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,214) Stronger (4,165) Dunkirk (3,093) Loving Vincent (1,918) Flatliners (1,759) American Made (1,670) It (1,612) Kingsman: The Golden Circle (1,483) Mother! (1,370) The Foreigner (847)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,226) Mr. Robot (6,693) Shameless (5,651) Game of Thrones (3,357) Manhunt: Unabomber (2,809) Peaky Blinders (2,706) Designated Survivor (1,516) Lucifer (1,355) The Big Bang Theory (1,313) Supernatural (1,182)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017