Giriş Kayıt
Steve B. Harris

Steve B. Harris


Yapımcı, Oyuncu, Senarist, Yönetmen Asistanı

Steve B. Harris, yapımcı, oyuncu, senarist, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Yapımcı 4.9 8,083
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapımcı
3.8 5,762
2007 Belgesel Oyuncu 8.2 30,753
2007 Dram Yapımcı
Senarist
4.7 2,265
2006 Korku Yapımcı 2.6 233
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,207) Den of Thieves (2,661) Hostiles (2,613) 12 Strong (2,520) Maze Runner: The Death Cure (2,237) Winchester (1,685) Submergence (1,454) Peter Rabbit (1,424) The Commuter (1,104) Wildling (913)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,031) Supernatural (3,481) The Flash (3,423) The Terror (3,072) Legion (2,947) The Crossing (1,890) The Expanse (1,816) The Big Bang Theory (1,763) Arrow (1,451) Gotham (1,376)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018