Giriş Kayıt
Steve B. Harris

Steve B. Harris


Yapımcı, Oyuncu, Senarist, Yönetmen Asistanı

Steve B. Harris, yapımcı, oyuncu, senarist, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Yapımcı    
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapımcı
3.8 5,762
2007 Belgesel Oyuncu 8.2 30,753
2007 Dram Yapımcı
Senarist
4.7 2,265
2006 Korku Yapımcı 2.6 233
Film Altyazıları
Passengers (7,149) Doctor Strange (3,597) Assassin's Creed (3,543) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,424) Allied (2,366) Moana (1,581) Forushande (1,393) Split (1,385) Hacksaw Ridge (1,382)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,131) Legion (7,314) Supernatural (7,198) Arrow (5,428) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,544) Black Sails (3,496) Taboo (3,413) Vikings (3,357) Suits (3,000) Legends of Tomorrow (2,887)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017