Giriş Kayıt
Sunny Lane

Sunny Lane (37)


Oyuncu

Holly Amanda Hodges, 02 Mart 1980 Georgia, ABD doğumlu oyuncu. Dark Angels 2 (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Holly Amanda Hodges
Doğum Tarihi: 02 Mart 1980
Doğum Yeri: Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: Sunny
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.52 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kalbim Sende
2013 33 Komedi Oyuncu 6.6 202,453
2013 33 Yetişkin Oyuncu    
2011 31 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,336
2009 29 Komedi Oyuncu 5.3 623
2009 29 Belgesel Oyuncu 4.9 898
2007 27 Dram Oyuncu 6.7 1,505
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017