Giriş Kayıt
Guadalupe Balaguer Trelles

Guadalupe Balaguer Trelles


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Editör

Guadalupe Balaguer Trelles, yapım yöneticisi, yapımcı, editör. Yağmuru Bile (2010), Havana'da 7 Gün (2012), Şeytanın Yüzü (2011), Ben de (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Guadalupe Balaguer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı    
2016 Dram Yapımcı 6.9 1,673
2016 Romantik Yapımcı 5.8 1,264

Ayrık Otu
2015 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.1 276
2015 Belgesel Yapımcı 6.7 83
2014 Korku Yapım Yöneticisi
Yapımcı
4.8 3,116
2013 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 796
2012 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 50
2012 Aksiyon Editorial Department 5.6 746

Havana'da 7 Gün
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 3,031

Gizli Oda
2011 Dram Yapımcı 7.4 24,478

Şeytanın Yüzü
2011 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 3,124

Yağmuru Bile
2010 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 9,966
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 1,332

Ben de
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 2,317
2009 Romantik Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.5 927
2008 Dram Yapım Yöneticisi 5.3 64

Vahşi Zarafet
2007 Dram Çeşitli 5.9 9,449
2007 Dram Yapımcı 5.0 171

Gölgeler Ormanı
2006 Dram Yapımcı 5.7 4,517

Kuzeydoğu
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 344
2005 Komedi Çeşitli 6.6 1,543
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017