Giriş Kayıt
Jin Katagiri

Jin Katagiri


Oyuncu

Jin Katagiri, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,243
2014 Komedi Oyuncu 6.8 12
2014 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 5.8 6
2011 Dram Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 6.7 372
2004 Dram Oyuncu 5.2 9
2004 Aksiyon Oyuncu 5.4 62
2001 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (6,733) Shameless (4,851) Game of Thrones (3,459) Mr. Robot (3,120) Supernatural (2,888) Arrow (2,300) The Big Bang Theory (2,276) Outlander (2,086) Gotham (1,890) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,814)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017