Giriş Kayıt
Jin Katagiri

Jin Katagiri


Oyuncu

Jin Katagiri, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,279
2014 Komedi Oyuncu 6.8 12
2014 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 5.8 6
2011 Dram Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 6.7 372
2004 Dram Oyuncu 5.2 9
2004 Aksiyon Oyuncu 5.4 62
2001 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017