Giriş Kayıt
Jin Katagiri

Jin Katagiri


Oyuncu

Jin Katagiri, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,243
2014 Komedi Oyuncu 6.8 12
2014 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 5.8 6
2011 Dram Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 6.7 372
2004 Dram Oyuncu 5.2 9
2004 Aksiyon Oyuncu 5.4 62
2001 Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,358) Den of Thieves (2,826) Maze Runner: The Death Cure (2,539) Hostiles (2,375) Winchester (2,323) 12 Strong (2,124) Submergence (1,736) Peter Rabbit (1,285) The Commuter (1,222) A martfüi rém (979)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,443) Supernatural (4,142) The Flash (3,437) The Terror (2,917) The Big Bang Theory (2,769) Legion (2,564) Gotham (2,350) The Expanse (2,059) Arrow (1,996) The Crossing (1,936)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018