Giriş Kayıt
Jin Katagiri

Jin Katagiri


Oyuncu

Jin Katagiri, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,243
2014 Komedi Oyuncu 6.8 12
2014 Komedi Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 5.8 6
2011 Dram Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 6.7 372
2004 Dram Oyuncu 5.2 9
2004 Aksiyon Oyuncu 5.4 62
2001 Oyuncu    
Film Altyazıları
Rampage (16,141) Ready Player One (11,345) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,830) The Cured (1,540) Blockers (1,436) Den 12. mann (763) Black Panther (577) Set It Up (576) Journey's End (493)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,525) 12 Monkeys (3,075) Into the Badlands (2,829) La casa de papel (2,391) The 100 (2,248) Legion (1,497) The Crossing (1,172) Fear the Walking Dead (1,170) The Expanse (1,144) Vikings (1,052)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018