Giriş Kayıt
Spencer Silna

Spencer Silna


Yapımcı

Spencer Silna, yapımcı. (2011) Gri Kurt (2011), (2012) Kibarca Öldürmek (2012), (2014) Kanunun Ötesinde (2014), (2013) Bitik Şehir (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yapımcı 7.5 31
2014 Komedi Yapımcı 6.4 39,920

Kanunun Ötesinde
2014 Suç Yapımcı 6.5 94,355

Son Kalan
2013 Aksiyon Yapımcı 7.5 220,497

Bitik Şehir
2013 Suç Yapımcı 6.2 66,677

Kibarca Öldürmek
2012 Suç Yapımcı 6.2 116,503

Gri Kurt
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 211,991

Koruyucu
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 55,872

Ana Cadde
2010 Dram Yapımcı 4.7 2,170
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017