Giriş Kayıt
Spencer Silna

Spencer Silna


Yapımcı

Spencer Silna, yapımcı. (2011) Gri Kurt (2011), (2012) Kibarca Öldürmek (2012), (2014) Kanunun Ötesinde (2014), (2013) Bitik Şehir (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yapımcı 7.5 31
2014 Komedi Yapımcı 6.4 42,135

Kanunun Ötesinde
2014 Suç Yapımcı 6.5 96,501

Son Kalan
2013 Aksiyon Yapımcı 7.5 227,149

Bitik Şehir
2013 Suç Yapımcı 6.2 68,054

Kibarca Öldürmek
2012 Suç Yapımcı 6.2 118,471

Gri Kurt
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 215,848

Koruyucu
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 56,997

Ana Cadde
2010 Dram Yapımcı 4.7 2,170
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,947) Stronger (5,340) The Foreigner (4,186) Flatliners (3,678) Dunkirk (2,988) Beyond Skyline (2,137) American Made (1,974) Kingsman: The Golden Circle (1,727) Loving Vincent (1,692) It (1,619)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017