Giriş Kayıt
Spencer Silna

Spencer Silna


Yapımcı

Spencer Silna, yapımcı. (2011) Gri Kurt (2011), (2012) Kibarca Öldürmek (2012), (2014) Kanunun Ötesinde (2014), (2013) Bitik Şehir (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yapımcı 7.5 31
2014 Komedi Yapımcı 6.4 39,232

Kanunun Ötesinde
2014 Suç Yapımcı 6.5 93,276

Son Kalan
2013 Aksiyon Yapımcı 7.5 217,803

Bitik Şehir
2013 Suç Yapımcı 6.2 66,098

Kibarca Öldürmek
2012 Suç Yapımcı 6.2 115,669

Gri Kurt
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 210,499

Koruyucu
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 55,433

Ana Cadde
2010 Dram Yapımcı 4.7 2,170
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017