Giriş Kayıt
Spencer Silna

Spencer Silna


Yapımcı

Spencer Silna, yapımcı. (2011) Gri Kurt (2011), (2012) Kibarca Öldürmek (2012), (2014) Kanunun Ötesinde (2014), (2013) Bitik Şehir (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yapımcı 7.5 31
2014 Komedi Yapımcı 6.4 44,105

Kanunun Ötesinde
2014 Suç Yapımcı 6.5 99,317

Son Kalan
2013 Aksiyon Yapımcı 7.5 233,645

Bitik Şehir
2013 Suç Yapımcı 6.2 69,309

Kibarca Öldürmek
2012 Suç Yapımcı 6.2 120,427

Gri Kurt
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 220,576

Koruyucu
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 57,963

Ana Cadde
2010 Dram Yapımcı 4.7 2,170
Film Altyazıları
Black Panther (3,088) Cargo (2,518) Red Sparrow (2,475) Ready Player One (2,049) True Crimes (1,977) Game Night (1,804) Deadpool (1,370) Avengers: Infinity War (1,031) Annihilation (967) Den of Thieves (959)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,952) Supernatural (6,934) La casa de papel (4,915) Gotham (3,630) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,521) Arrow (3,505) The 100 (3,293) 13 Reasons Why (3,122) The Flash (2,627) Lucifer (2,184)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018