Giriş Kayıt
Spencer Silna

Spencer Silna


Yapımcı

Spencer Silna, yapımcı. (2011) Gri Kurt (2011), (2012) Kibarca Öldürmek (2012), (2014) Kanunun Ötesinde (2014), (2013) Bitik Şehir (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yapımcı 7.5 31
2014 Komedi Yapımcı 6.4 41,456

Kanunun Ötesinde
2014 Suç Yapımcı 6.5 95,878

Son Kalan
2013 Aksiyon Yapımcı 7.5 225,309

Bitik Şehir
2013 Suç Yapımcı 6.2 67,618

Kibarca Öldürmek
2012 Suç Yapımcı 6.2 117,955

Gri Kurt
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 214,692

Koruyucu
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 56,667

Ana Cadde
2010 Dram Yapımcı 4.7 2,170
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017