Giriş Kayıt
Yildirim Bayazit

Yildirim Bayazit


Oyuncu, Senarist

Yildirim Bayazit, oyuncu, senarist.

Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.0 46
2015 Dram Oyuncu
Senarist
4.6 16
2011 Dram Oyuncu 5.9 214
2008 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,102
2006 Dram Oyuncu 4.5 296
2005 Komedi Oyuncu 5.7 1,107
2003 Komedi Oyuncu 7.3 2,617
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,083) Stronger (4,727) Dunkirk (3,508) Flatliners (2,825) The Foreigner (2,144) Loving Vincent (2,084) American Made (1,927) It (1,768) Kingsman: The Golden Circle (1,704) Mother! (1,564)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,767) Mr. Robot (7,366) Shameless (5,925) Game of Thrones (3,686) Manhunt: Unabomber (3,056) Peaky Blinders (3,024) Designated Survivor (1,653) The Big Bang Theory (1,564) Lucifer (1,492) Supernatural (1,340)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017