Giriş Kayıt
Yildirim Bayazit

Yildirim Bayazit


Oyuncu, Senarist

Yildirim Bayazit, oyuncu, senarist.

Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.4 90
2015 Dram Oyuncu
Senarist
4.6 16
2011 Dram Oyuncu 6.0 222
2008 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,153
2006 Dram Oyuncu 4.5 300
2005 Komedi Oyuncu 5.7 1,158
2003 Komedi Oyuncu 7.3 2,722
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018