Giriş Kayıt
Yildirim Bayazit

Yildirim Bayazit


Oyuncu, Senarist

Yildirim Bayazit, oyuncu, senarist.

Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu
Senarist
4.6 16
2011 Dram Oyuncu 6.0 205
2008 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,018
2006 Dram Oyuncu 4.5 291
2005 Komedi Oyuncu 5.7 1,068
2003 Komedi Oyuncu 7.3 2,431
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017