Giriş Kayıt
Raffaele D'Orsi

Raffaele D'Orsi


Oyuncu

Raffaele D'Orsi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Çeşitli 6.6 89,301
2005 Suç Çeşitli 7.4 76
2005 Suç Çeşitli    

Gençliğin En İyisi
2003 Dram Oyuncu 8.5 16,618
1997 Suç Çeşitli 7.6 500
Dizi Altyazıları
La casa de papel (31,729) Black Mirror (2,813) Vikings (2,678) Stargate Origins (1,549) Legends of Tomorrow (1,273) Altered Carbon (1,258) Star Wars: Rebels (1,213) Counterpart (1,089) Bron/Broen (1,060) Supernatural (1,034)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018