Giriş Kayıt
Raffaele D'Orsi

Raffaele D'Orsi


Oyuncu

Raffaele D'Orsi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Çeşitli 6.6 84,999
2005 Suç Çeşitli 7.4 76
2005 Suç Çeşitli    

Gençliğin En İyisi
2003 Dram Oyuncu 8.5 16,618
1997 Suç Çeşitli 7.6 422
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,384) Rogue One (4,988) Split (3,567) Assassin's Creed (2,613) Brimstone (2,210) Paterson (1,900) Hidden Figures (1,804) The Institute (1,558) The Great Wall (1,247) Passengers (1,124)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,943) Legion (7,109) Arrow (3,874) Legends of Tomorrow (2,204) Into the Badlands (2,098) The Blacklist (1,737) Vikings (1,659) Black Sails (1,601) The Expanse (1,568) 24: Legacy (1,510)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017