Giriş Kayıt
Thomas English

Thomas English


Kameraman

Thomas English, kameraman. How to Be (2008), Ölü Ve Sağ (2006), Cherry Tree Lane (2010), Dhan Dhana Dhan Goal (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom English
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Biyografi Kameraman 6.0 1,223

Büyük Tuzak
2013 Aksiyon Kameraman 6.1 28,459
2013 Dram Kameraman 8.5 30,303
2012 Romantik Kameraman 6.6 52
2012 Dram Kameraman 4.5 224
2011 Belgesel Kameraman 8.1 5,233
2011 Komedi Kameraman    
2010 Suç Kameraman 5.0 2,293
2010 Suç Kameraman 5.9 9,372
2008 Komedi Kameraman 5.7 3,457
2007 Aksiyon Kameraman 4.9 353
2007 Spor Kameraman 4.9 1,730
2007 Gerilim Kameraman 4.7 325

Aşka Hazır mısın?
2007 Komedi Kameraman    
2006 Dram Kameraman 6.8 15,661

Ölü Ve Sağ
2006 Dram Kameraman 6.0 1,927
2003 Belgesel Kameraman 8.8 112
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017