Giriş Kayıt
Allan McKay

Allan McKay (35)


Görsel Efekt, Animasyon

Allan McKay, 01 Mayıs 1982 Gold Coast, Avustralya doğumlu görsel efekt, animasyon. BioShock (2007), (2009) Vampir İmparatorluğu (2009), (2004) Bir Külkedisi Masalı (2004), (2008) Tımarhane (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1982
Doğum Yeri: Gold Coast, Avustralya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet
2014 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 253,111
2013 31 Müzik Görsel Efekt 7.2 13,954

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 31 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 422,145

Muhteşem Yaratıklar
2013 31 Dram Görsel Efekt 6.2 72,861

Uçuş
2012 30 Dram Görsel Efekt 7.3 279,404

Tetikçiler
2012 30 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 458,792
2012 30 Korku Görsel Efekt 3.6 3,127

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 29 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 343,817

Kutsal Savaşçı
2011 29 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 101,667

Son Hava Bükücü
2010 28 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 126,754

Vampir İmparatorluğu
2009 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 110,045
2009 27 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 301,999
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 1,183

Tımarhane
2008 26 Korku Görsel Efekt 4.0 2,911
2007 Aksiyon Görsel Efekt 9.1 6,388
2006 24 Suç Görsel Efekt 6.2 4,628

Superman Dönüyor
2006 24 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 248,904
2005 23 Dram Görsel Efekt 7.1 347

Maske 2
2005 23 Macera Görsel Efekt 2.2 44,169
2004 22 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 142,539

Bir Külkedisi Masalı
2004 22 Komedi Görsel Efekt 5.9 68,017

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 22 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 36,483

Hesaplaşma
2003 21 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 93,297

Orman Kaçkını 2
2003 21 Komedi Görsel Efekt
Animasyon
   

Müfettiş Gadget 2
2003 21 Aksiyon Görsel Efekt    
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017