Giriş Kayıt
Allan McKay

Allan McKay (35)


Görsel Efekt, Animasyon

Allan McKay, 30 Nisan 1982 Gold Coast, Avustralya doğumlu görsel efekt, animasyon. BioShock (2007), (2009) Vampir İmparatorluğu (2009), (2004) Bir Külkedisi Masalı (2004), (2012) Dracula 3D (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1982
Doğum Yeri: Gold Coast, Avustralya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet
2014 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 259,020
2013 31 Müzik Görsel Efekt 7.2 13,954

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 31 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 428,498

Muhteşem Yaratıklar
2013 31 Dram Görsel Efekt 6.2 74,693

Uçuş
2012 30 Dram Görsel Efekt 7.3 284,679

Tetikçiler
2012 30 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 469,441
2012 30 Korku Görsel Efekt 3.6 3,328

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 29 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 349,258

Kutsal Savaşçı
2011 29 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 103,237

Son Hava Bükücü
2010 28 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 129,057

Vampir İmparatorluğu
2009 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 111,605
2009 27 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 308,230
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 1,183

Tımarhane
2008 26 Korku Görsel Efekt 4.0 2,911
2007 Aksiyon Görsel Efekt 9.1 6,388
2006 24 Suç Görsel Efekt 6.2 4,628

Superman Dönüyor
2006 24 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 251,849
2005 23 Dram Görsel Efekt 7.1 347

Maske 2
2005 23 Macera Görsel Efekt 2.2 45,202
2004 22 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 145,650

Bir Külkedisi Masalı
2004 22 Komedi Görsel Efekt 5.9 69,622

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 22 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 37,705

Hesaplaşma
2003 21 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 94,519

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Görsel Efekt
Animasyon
3.3 4,949

Müfettiş Gadget 2
2003 21 Aksiyon Görsel Efekt    
Dizi Altyazıları
Vikings (11,054) Shameless (6,818) Black Mirror (5,485) The Flash (4,025) Star Trek: Discovery (2,277) The Big Bang Theory (1,376) Bron/Broen (1,116) Supergirl (1,065) Black Lightning (1,039) Stranger Things (1,000)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018