Giriş Kayıt
Allan McKay

Allan McKay (36)


Görsel Efekt, Animasyon

Allan McKay, 30 Nisan 1982 Gold Coast, Avustralya doğumlu görsel efekt, animasyon. BioShock (2007), (2009) Vampir İmparatorluğu (2009), (2004) Bir Külkedisi Masalı (2004), (2012) Dracula 3D (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1982
Doğum Yeri: Gold Coast, Avustralya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet
2014 32 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 265,220
2013 31 Müzik Görsel Efekt 7.2 13,954

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 31 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 433,322

Muhteşem Yaratıklar
2013 31 Dram Görsel Efekt 6.2 76,199

Uçuş
2012 30 Dram Görsel Efekt 7.3 288,785

Tetikçiler
2012 30 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 477,308
2012 30 Korku Görsel Efekt 3.6 3,328

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 29 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 353,313

Kutsal Savaşçı
2011 29 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 104,317

Son Hava Bükücü
2010 28 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 130,864

Vampir İmparatorluğu
2009 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 113,069
2009 27 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 313,175
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 1,183

Tımarhane
2008 26 Korku Görsel Efekt 4.0 2,911
2007 Aksiyon Görsel Efekt 9.1 6,388
2006 24 Suç Görsel Efekt 6.2 4,628

Superman Dönüyor
2006 24 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 254,163
2005 23 Dram Görsel Efekt 7.1 347

Maske 2
2005 23 Macera Görsel Efekt 2.2 46,346
2004 22 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 148,312

Bir Külkedisi Masalı
2004 22 Komedi Görsel Efekt 5.9 70,842

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 22 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 38,859

Hesaplaşma
2003 21 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 95,462

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Görsel Efekt
Animasyon
3.3 4,949

Müfettiş Gadget 2
2003 21 Aksiyon Görsel Efekt    
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018