Giriş Kayıt
Dianne Cherrez

Dianne Cherrez (33)


Oyuncu, Editör

Dianne Cherrez, 16 Temmuz 1983 Tampa, Florida, ABD doğumlu oyuncu, editör. Last Comic Standing (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1983
Doğum Yeri: Tampa, Florida, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 27 Komedi Oyuncu 2.5 332
2009 26 Komedi Oyuncu    
2008 25 Aksiyon Editorial Department 4.7 535
2006 23 Suç Çeşitli 5.9 3,980
2003 Komedi Editorial Department 6.3 1,282
Film Altyazıları
Live by Night (12,411) Resident Evil: The Final Chapter (9,707) Rogue One (5,671) Hidden Figures (5,129) Patriots Day (4,934) Why Him? (4,757) Assassin's Creed (4,298) Split (3,831) Allied (3,633) Paterson (3,598)
Dizi Altyazıları
Legion (5,057) The 100 (4,575) Black Sails (4,380) Arrow (3,570) The Expanse (3,375) Into the Badlands (2,991) The Originals (2,930) Colony (2,767) The Flash (2,632) Vikings (2,573)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017