Giriş Kayıt
Eylem Canpolat

Eylem Canpolat


Senarist

Eylem Canpolat, senarist. Karadayı (2012), Kara Para Aşk (2014), Melekler Korusun (2009), Gümüs (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

5.5 (2 Oy)
  • Currently 110/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Senarist 6.8 3,043
2012 Suç Senarist 7.5 3,848
2010 Romantik Senarist 3.3 254
2009 Komedi Senarist 3.7 25
2009 Komedi Senarist 6.4 1,417
2008 Dram Senarist 5.4 18
2007 Komedi Senarist 6.0 32
2006 Dram Senarist 5.6 1,010
2005 Dram Senarist 7.1 53
2005 Dram Senarist 5.8 1,166
Dizi Altyazıları
Vikings (13,649) Supernatural (5,797) Mr. Robot (5,378) The Big Bang Theory (4,600) Gotham (3,576) Game of Thrones (3,388) Arrow (2,612) The Flash (2,497) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,391) Shameless (2,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017