Giriş Kayıt
Eylem Canpolat

Eylem Canpolat


Senarist

Eylem Canpolat, senarist. Karadayı (2012), Kara Para Aşk (2014), Melekler Korusun (2009), Gümüs (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Senarist 6.8 2,756
2012 Suç Senarist 7.5 3,558
2010 Romantik Senarist 3.3 237
2009 Komedi Senarist 6.3 1,190
2009 Komedi Senarist 3.8 17
2008 Dram Senarist 5.4 18
2007 Komedi Senarist 6.0 32
2006 Dram Senarist 5.6 975
2005 Dram Senarist 5.8 1,097
2005 Dram Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017