Giriş Kayıt
Eylem Canpolat

Eylem Canpolat


Senarist

Eylem Canpolat, senarist. Karadayı (2012), Kara Para Aşk (2014), Melekler Korusun (2009), Gümüs (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Senarist 6.8 2,907
2012 Suç Senarist 7.5 3,670
2010 Romantik Senarist 3.3 245
2009 Komedi Senarist 6.3 1,297
2009 Komedi Senarist 3.7 25
2008 Dram Senarist 5.4 18
2007 Komedi Senarist 6.0 32
2006 Dram Senarist 5.6 990
2005 Dram Senarist 5.8 1,120
2005 Dram Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017