Giriş Kayıt
Eylem Canpolat

Eylem Canpolat


Senarist

Eylem Canpolat, senarist. Karadayı (2012), Kara Para Aşk (2014), Melekler Korusun (2009), Gümüs (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

5.5 (2 Oy)
  • Currently 110/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Senarist 6.8 3,166
2012 Suç Senarist 7.5 3,990
2010 Romantik Senarist 3.3 266
2009 Komedi Senarist 3.7 25
2009 Komedi Senarist 6.4 1,473
2008 Dram Senarist 5.4 18
2007 Komedi Senarist 6.0 32
2006 Dram Senarist 5.7 1,029
2005 Dram Senarist 7.1 53
2005 Dram Senarist 5.8 1,201
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018