Giriş Kayıt
Daniel Gay

Daniel Gay


Daniel Gay, Jessica Jones (2015), Demir Yumruk (2017), (2017) Koruyucular (2017), (2016) Altın (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli 7.7 18

Koruyucular
2017 Aksiyon Çeşitli 7.5 58,377

Demir Yumruk
2017 Aksiyon Çeşitli 6.7 84,507

Altın
2016 Macera Çeşitli 6.7 44,732
2015 Aksiyon Çeşitli 8.1 158,501
2015 Komedi Çeşitli 7.6 1,843
2014 Aksiyon Çeşitli 7.9 178,929
2013 Dram Çeşitli 6.8 8,800
2011 Suç Çeşitli 6.8 14,192

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Çeşitli 8.4 147,076
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018