Giriş Kayıt
Maggie Clough

Maggie Clough


Oyuncu, Senarist

Margaret McQuarrie Clough, oyuncu, senarist.

Gerçek İsmi: Margaret McQuarrie Clough
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Senarist
Yapımcı
7.0 136
2005 Belgesel 8.3 223
2005 Belgesel Çeşitli    
2004 Game-Show Çeşitli 7.3 9,098
2003 Komedi Oyuncu 3.6 213
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,124) Den of Thieves (2,958) Maze Runner: The Death Cure (2,741) Winchester (2,486) Hostiles (2,261) 12 Strong (1,792) A martfüi rém (1,687) The Commuter (1,321) Bleeding Steel (1,242) Submergence (1,183)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,331) Supernatural (4,680) The Big Bang Theory (3,303) Gotham (2,776) The Terror (2,749) Arrow (2,321) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,285) The Flash (1,926) Krypton (1,668) Legion (1,656)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018