Giriş Kayıt
Michael Rollins

Michael Rollins


Oyuncu

Michael Rollins, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Açık
2015 Biyografi Oyuncu 7.8 243,311
2015 Korku Oyuncu 3.5 227

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Oyuncu 6.5 107,627
2015 Biyografi Oyuncu 7.5 56,896
2014 Komedi Oyuncu 5.6 4,721
2005 Komedi Oyuncu 6.0 5,748
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017