Giriş Kayıt
Michael Rollins

Michael Rollins


Oyuncu

Michael Rollins, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Açık
2015 Biyografi Oyuncu 7.8 239,132
2015 Korku Oyuncu 3.5 227

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Oyuncu 6.5 106,718
2015 Biyografi Oyuncu 7.5 55,994
2014 Komedi Oyuncu 5.6 4,577
2005 Komedi Oyuncu 6.0 5,666
Film Altyazıları
Live by Night (10,040) Resident Evil: The Final Chapter (8,776) Hidden Figures (4,647) Rogue One (4,231) Patriots Day (4,216) Assassin's Creed (3,731) Split (3,474) Allied (3,454) Paterson (3,266) Why Him? (2,066)
Dizi Altyazıları
Legion (4,383) The 100 (3,965) Arrow (3,217) Black Sails (3,159) The Expanse (3,034) The Originals (2,747) Colony (2,577) The Flash (2,250) The Last Kingdom (2,150) Vikings (2,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017