Giriş Kayıt
Ray Van Steenwyk

Ray Van Steenwyk


Görsel Efekt, Animasyon

Ray Van Steenwyk, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 371,436

Timsah: Nehrin Dişleri
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 24,171

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 31,715

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.5 149,992

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Görsel Efekt 4.5 8,754

Kahraman Güvercin
2005 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
5.6 15,995

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 54,238

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 459,611

Kahraman
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 161,162
1993 Animasyon Animasyon 6.5 321
Dizi Altyazıları
Westworld (5,874) The Expanse (3,090) The 100 (2,787) La casa de papel (2,058) Colony (1,822) The Crossing (1,589) Luke Cage (1,452) Genius (1,283) 12 Monkeys (1,153) Vikings (1,116)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018