Giriş Kayıt
Ray Van Steenwyk

Ray Van Steenwyk


Görsel Efekt, Animasyon

Ray Van Steenwyk, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 337,146

Timsah: Nehrin Dişleri
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 22,398

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.4 29,193

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.5 138,714

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Görsel Efekt 4.5 8,754

Kahraman Güvercin
2005 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
5.6 15,995

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,720

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 434,356

Kahraman
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 153,436
1993 Animasyon Animasyon 6.5 321
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,718) Legion (10,237) The 100 (8,293) Arrow (7,412) Taboo (7,106) The Flash (6,328) The Big Bang Theory (6,035) Black Sails (5,376) Vikings (4,251) Suits (4,178)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017