Giriş Kayıt
Ray Van Steenwyk

Ray Van Steenwyk


Görsel Efekt, Animasyon

Ray Van Steenwyk, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 338,835

Timsah: Nehrin Dişleri
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 22,520

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.4 29,365

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.5 139,729

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Görsel Efekt 4.5 8,754

Kahraman Güvercin
2005 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
5.6 15,995

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,974

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 436,577

Kahraman
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 154,100
1993 Animasyon Animasyon 6.5 321
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017