Giriş Kayıt
Ray Van Steenwyk

Ray Van Steenwyk


Görsel Efekt, Animasyon

Ray Van Steenwyk, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 342,445

Timsah: Nehrin Dişleri
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 22,708

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.4 29,662

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.5 141,182

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Görsel Efekt 4.5 8,754

Kahraman Güvercin
2005 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
5.6 15,995

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,379

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 439,763

Kahraman
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 155,222
1993 Animasyon Animasyon 6.5 321
Dizi Altyazıları
The Flash (8,942) Better Call Saul (6,880) Lucifer (3,998) Fargo (3,733) American Gods (3,708) Gotham (3,612) Twin Peaks (3,164) The 100 (3,036) 12 Monkeys (2,644) Supernatural (2,597)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017