Giriş Kayıt
Ray Van Steenwyk

Ray Van Steenwyk


Görsel Efekt, Animasyon

Ray Van Steenwyk, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Görsel Efekt    
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 346,005

Timsah: Nehrin Dişleri
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 22,952

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 29,962

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.5 142,430

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Görsel Efekt 4.5 8,754

Kahraman Güvercin
2005 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
5.6 15,995

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,754

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 442,844

Kahraman
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 156,096
1993 Animasyon Animasyon 6.5 321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017