Giriş Kayıt
Magnus Flåto

Magnus Flåto


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Magnus Flåto, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.1 1,018

Ölümün Alfabesi
2012 Korku Görüntü Yönetmeni 4.7 15,679
2011 Aksiyon Kameraman 6.6 2,535
2011 Komedi Kameraman 5.1 827
2011 Dram Kameraman 5.7 212
2010 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
5.1 978
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,735) Stronger (4,492) Dunkirk (3,327) Flatliners (2,386) Loving Vincent (2,032) American Made (1,814) It (1,698) Kingsman: The Golden Circle (1,596) The Foreigner (1,493) Mother! (1,469)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,152) Mr. Robot (7,131) Shameless (5,796) Game of Thrones (3,549) Manhunt: Unabomber (2,934) Peaky Blinders (2,902) Designated Survivor (1,606) The Big Bang Theory (1,452) Lucifer (1,432) Supernatural (1,274)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017