Giriş Kayıt
Magnus Flåto

Magnus Flåto


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Magnus Flåto, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.7 168

Ölümün Alfabesi
2012 Korku Görüntü Yönetmeni 4.7 14,790
2011 Aksiyon Kameraman 6.6 2,535
2011 Komedi Kameraman 5.1 827
2011 Dram Kameraman 5.7 212
2010 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
5.1 978
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017