Giriş Kayıt
Magnus Flåto

Magnus Flåto


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Magnus Flåto, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.7 168

Ölümün Alfabesi
2012 Korku Görüntü Yönetmeni 4.7 15,021
2011 Aksiyon Kameraman 6.6 2,535
2011 Komedi Kameraman 5.1 827
2011 Dram Kameraman 5.7 212
2010 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
5.1 978
Film Altyazıları
Kidnap (4,323) T2 Trainspotting (3,441) Beauty and the Beast (2,926) Contratiempo (1,523) The Fate of the Furious (1,469) Redivider (1,274) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,036) The Great Wall (935) Get Out (816)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,918) The Flash (5,857) Better Call Saul (5,785) Twin Peaks (4,181) Lucifer (4,120) Into the Badlands (3,655) Supernatural (3,260) Gotham (2,971) 12 Monkeys (2,565) Fargo (2,509)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017