Giriş Kayıt
Jo Haskin

Jo Haskin


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Jo Haskin, yapımcı, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Western Yapımcı    

Ağaç Ev Ustaları
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 904
2012 Korku Yapımcı 4.3 1,600
2009 Dram Yapımcı 5.0 284
2008 Korku Yönetmen Asistanı 4.3 256
2002 Dram Çeşitli 7.4 2,598
1998 Suç Çeşitli 5.5 1,832
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,340) Den of Thieves (3,079) Maze Runner: The Death Cure (2,817) Winchester (2,563) Hostiles (2,336) 12 Strong (1,840) A martfüi rém (1,765) The Commuter (1,362) Bleeding Steel (1,347) Submergence (1,195)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,685) Supernatural (4,758) Westworld (3,468) The Big Bang Theory (3,432) The Terror (2,886) Gotham (2,871) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,430) Arrow (2,397) The Flash (1,982) Krypton (1,702)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018