Giriş Kayıt
Jo Haskin

Jo Haskin


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Jo Haskin, yapımcı, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Western Yapımcı    
2012 Korku Yapımcı 4.3 1,545
2009 Dram Yapımcı 5.0 284
2008 Korku Yönetmen Asistanı 4.3 256
2002 Dram Çeşitli    
1998 Suç Çeşitli 5.5 1,832
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,132) Doctor Strange (6,690) Allied (6,331) Moana (4,802) Lion (3,490) Arrival (3,142) John Wick: Chapter 2 (2,977) Forushande (2,879) Hacksaw Ridge (2,217) Fences (2,027)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,284) Supernatural (4,652) The Expanse (4,311) Vikings (3,967) Suits (3,622) The Big Bang Theory (2,469) Sherlock (2,399) Arrow (2,006) Legion (1,965) Black Sails (1,736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017