Giriş Kayıt
Jo Haskin

Jo Haskin


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Jo Haskin, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Western Yapımcı    

Ağaç Ev Ustaları
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 904
2012 Korku Yapımcı 4.3 1,600
2009 Dram Yapımcı 5.0 284
2008 Korku Yönetmen Asistanı 4.3 256
2002 Dram Çeşitli 7.4 2,598
1998 Suç Çeşitli 5.5 1,832
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,901) Blade Runner 2049 (3,520) Jigsaw (2,646) Last Flag Flying (2,439) The Man from Earth: Holocene (2,415) Geostorm (2,378) The Open House (1,345) Dunkirk (1,189) The Foreigner (1,054) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,156) Black Mirror (5,650) Supernatural (4,724) The Big Bang Theory (4,061) Shameless (2,660) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,579) The Blacklist (2,234) The Flash (1,915) The X Files (1,899) Knightfall (1,492)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018