Giriş Kayıt
Anthony Smith

Anthony Smith (37)


Görsel Efekt

Anthony Smith, 16 Ocak 1980 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu görsel efekt. Yerçekimi (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ocak 1980
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Anton Smit
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Thor 3: Ragnarok
2017 37 Aksiyon Görsel Efekt    

Yaratık: Covenant
2017 37 Korku Görsel Efekt 6.6 135,011
2017 37 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 366,066

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 37 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 56,141

Bilim Kurgu Bölüm 1: Son Savaşçı
2016 36 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 1,090
2016 36 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 989

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 167,829
2016 36 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 291,654
2016 36 Aksiyon Görsel Efekt    
2014 34 Biyografi Görsel Efekt 7.3 18,784

Ayı Paddington
2014 34 Komedi Görsel Efekt 7.2 55,987

Kış Masalı
2014 34 Dram Görsel Efekt 6.2 44,744

On Üçüncü Hikaye
2013 33 Dram Görsel Efekt    

Yerçekimi
2013 33 Macera Görsel Efekt 7.8 633,230

Demir Adam 3
2013 33 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 601,396

Taht Oyunları
2011 Macera Görsel Efekt 9.5 1,211,651
2009 29 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 508,533
2009 29 Komedi Görsel Efekt 6.4 99,072

Şeytan Üçgeni
2009 29 Gizem Görsel Efekt 6.9 75,007

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 29 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 181,969

Avustralya
2008 28 Macera Görsel Efekt 6.6 107,152

Bond 22
2008 28 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 351,995

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 28 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 161,734
2008 28 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 315,950

Kolera Günlerinde Aşk
2007 27 Dram Görsel Efekt 6.4 19,906

Süper Köpek
2007 27 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,622

Gol! 2
2007 27 Dram Görsel Efekt 5.9 26,326

Kraliçe
2006 26 Biyografi Görsel Efekt 7.3 90,878

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 26 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 168,855

Superman Dönüyor
2006 26 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 248,933
2005 25 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 860,937

Arka Bahçe
2005 25 Dram Görsel Efekt 7.5 117,184
2005 25 Macera Görsel Efekt 6.7 3,277
2005 25 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 92,089

Gol
2005 25 Dram Görsel Efekt 6.8 53,068

Cennetin Krallığı
2005 25 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 231,384
2004 Belgesel Görsel Efekt 8.0 229
2003 23 Belgesel Görsel Efekt    
2001 Belgesel Görsel Efekt    
2001 Belgesel Görsel Efekt 6.5 10
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,732) Rick and Morty (4,231) The Defenders (3,283) The Strain (2,943) Suits (1,865) Mr. Mercedes (1,291) The Sinner (1,113) Fargo (1,111) The Last Ship (1,012) Breaking Bad (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017