Giriş Kayıt
Anthony Smith

Anthony Smith (37)


Görsel Efekt

Anthony Smith, 16 Ocak 1980 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu görsel efekt. Yerçekimi (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ocak 1980
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Anton Smit
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Görsel Efekt    

Thor 3: Ragnarok
2017 37 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 166,875

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 37 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 21,119

Yaratık: Covenant
2017 37 Korku Görsel Efekt 6.5 172,859
2017 37 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 409,931

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 37 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 63,109

Bilim Kurgu Bölüm 1: Son Savaşçı
2016 36 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 3,295
2016 36 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 1,088

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 176,750
2016 36 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 302,314
2016 36 Aksiyon Görsel Efekt    
2014 34 Biyografi Görsel Efekt 7.3 19,605

Ayı Paddington
2014 34 Komedi Görsel Efekt 7.2 58,301

Kış Masalı
2014 34 Dram Görsel Efekt 6.2 45,367

On Üçüncü Hikaye
2013 33 Dram Görsel Efekt 7.0 1,846

Yerçekimi
2013 33 Macera Görsel Efekt 7.8 644,769

Demir Adam 3
2013 33 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 611,307

Taht Oyunları
2011 Macera Görsel Efekt 9.5 1,262,422
2009 29 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 515,585
2009 29 Komedi Görsel Efekt 6.4 100,196

Şeytan Üçgeni
2009 29 Gizem Görsel Efekt 6.9 77,750

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 29 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 183,503

Avustralya
2008 28 Macera Görsel Efekt 6.6 108,294

Bond 22
2008 28 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 356,057

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 28 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 164,280
2008 28 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 319,719

Kolera Günlerinde Aşk
2007 27 Dram Görsel Efekt 6.4 19,906

Süper Köpek
2007 27 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,721

Gol! 2
2007 27 Dram Görsel Efekt 5.9 26,326

Kraliçe
2006 26 Biyografi Görsel Efekt 7.3 92,107

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 26 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 170,864

Superman Dönüyor
2006 26 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 250,829
2005 25 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 875,317

Arka Bahçe
2005 25 Dram Görsel Efekt 7.5 118,389
2005 25 Macera Görsel Efekt 6.7 3,277
2005 25 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 92,943

Gol
2005 25 Dram Görsel Efekt 6.8 53,068

Cennetin Krallığı
2005 25 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 234,502
2004 Belgesel Görsel Efekt 8.0 229
2003 23 Belgesel Görsel Efekt    
2001 Belgesel Görsel Efekt    
2001 Belgesel Görsel Efekt 6.5 10
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,959) Stronger (5,348) The Foreigner (4,216) Flatliners (3,683) Dunkirk (2,994) Beyond Skyline (2,145) American Made (1,975) Kingsman: The Golden Circle (1,732) Loving Vincent (1,693) It (1,630)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017