Giriş Kayıt
Sean Barney

Sean Barney


Yapımcı

Sean Barney, yapımcı. Hitchcock (2012), Anvil: The Story of Anvil (2008), Suçlu Kim? (2010), (2013) The 85th Oscars (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Müzik Çeşitli    
2013 Çeşitli    
2013 Çeşitli 7.4 2,670
2012 Biyografi Çeşitli 6.8 63,569

Suçlu Kim?
2010 Komedi Çeşitli 6.0 16,251
2010 Çeşitli    
2009 Çeşitli    
2008 Çeşitli    
2008 Belgesel Yapımcı
Çeşitli
8.0 13,194
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017