Giriş Kayıt
Sean Barney

Sean Barney


Yapımcı

Sean Barney, yapımcı. Hitchcock (2012), Anvil: The Story of Anvil (2008), The 82nd Annual Academy Awards (2010), The 79th Annual Academy Awards (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Müzik Çeşitli 6.6 3,370
2013 Çeşitli 6.9 316
2013 Çeşitli 7.4 2,670
2012 Biyografi Çeşitli 6.8 64,454

Suçlu Kim?
2010 Komedi Çeşitli 6.0 16,412
2010 Çeşitli 6.8 1,593
2009 Çeşitli 8.0 2,084
2008 Çeşitli 6.8 1,340
2008 Belgesel Yapımcı
Çeşitli
8.0 13,194
2007 Çeşitli 7.3 1,296
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017