Giriş Kayıt
Gina Hernandez

Gina Hernandez


Oyuncu, Kostümcü, Makyaj

Gina Hernandez, oyuncu, kostümcü, makyaj.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Suç Oyuncu 6.7 1,357

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Oyuncu 5.2 48,958

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Oyuncu 5.9 51,637
2011 Komedi Oyuncu 5.7 47,443

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu 6.7 207,198
2010 Suç Oyuncu 7.5 25,133
2010 Komedi Oyuncu 6.1 85,231

Ajan Salt
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 263,188

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 159,844
2010 Aksiyon Oyuncu 5.6 78,730

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 162,731

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 43,552
2009 Komedi Oyuncu 5.3 1,156

The Answer Man
2009 Komedi Oyuncu 6.5 5,682

Zafer ve Gurur
2008 Suç Oyuncu 6.7 55,483
2008 Dram Oyuncu 7.1 1,782

Kalbini Dinle
2007 Dram Oyuncu 7.5 94,451

Gecenin İki Yüzü
2007 Suç Oyuncu 6.9 76,388
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü
Makyaj
Oyuncu
   
2002 Suç Oyuncu 9.3 219,919
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,586

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu 9.2 221,722
1985 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,112
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,725) Blade Runner 2049 (3,502) Jigsaw (2,632) Last Flag Flying (2,430) The Man from Earth: Holocene (2,406) Geostorm (2,370) The Open House (1,343) Dunkirk (1,177) The Foreigner (1,044) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,091) Black Mirror (5,621) Supernatural (4,707) The Big Bang Theory (4,045) Shameless (2,639) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,568) The Blacklist (2,214) The Flash (1,911) The X Files (1,891) Knightfall (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018