Giriş Kayıt
Gina Hernandez

Gina Hernandez


Oyuncu, Kostümcü, Makyaj

Gina Hernandez, oyuncu, kostümcü, makyaj.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Suç Oyuncu 6.7 1,357

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Oyuncu 5.2 46,388

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Oyuncu 5.9 49,554
2011 Komedi Oyuncu 5.7 46,357

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu 6.7 196,885
2010 Komedi Oyuncu 6.1 80,870

Ajan Salt
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 252,903

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 153,134
2010 Aksiyon Oyuncu 5.6 76,746
2010 Suç Oyuncu 7.5 22,790

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 155,504

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 42,236
2009 Komedi Oyuncu 5.3 1,156

The Answer Man
2009 Komedi Oyuncu 6.5 5,682

Zafer ve Gurur
2008 Suç Oyuncu 6.7 54,058
2008 Dram Oyuncu 7.1 1,782

Kalbini Dinle
2007 Dram Oyuncu 7.5 90,056

Gecenin İki Yüzü
2007 Suç Oyuncu 6.9 74,071
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü
Makyaj
Oyuncu
   
2002 Suç Oyuncu 9.4 202,566
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,660

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu 9.2 203,432
1985 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,112
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,016) Assassin's Creed (9,009) Doctor Strange (5,399) Allied (4,436) Passengers (3,675) Moana (3,092) Arrival (2,888) Forushande (2,704) Split (2,517) Lion (2,246)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,908) The Flash (6,804) Vikings (4,464) Supernatural (3,320) Suits (3,169) Blindspot (3,090) Arrow (3,089) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,892) Sherlock (2,678) Black Sails (2,320)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017