Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Gina Hernandez

Gina Hernandez


Oyuncu, Kostümcü, Makyaj

Gina Hernandez, oyuncu, kostümcü, makyaj.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Suç Oyuncu 6.7 1,357

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Oyuncu 5.2 46,055

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Oyuncu 5.9 49,259
2011 Komedi Oyuncu 5.7 46,223

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu 6.7 195,446
2010 Komedi Oyuncu 6.1 80,319

Ajan Salt
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 251,466

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 152,232
2010 Aksiyon Oyuncu 5.6 76,488
2010 Suç Oyuncu 7.5 22,538

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 154,443

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 42,236
2009 Komedi Oyuncu 5.3 1,156

The Answer Man
2009 Komedi Oyuncu 6.5 5,682

Zafer ve Gurur
2008 Suç Oyuncu 6.7 53,917
2008 Dram Oyuncu 7.1 1,782

Kalbini Dinle
2007 Dram Oyuncu 7.5 89,494

Gecenin İki Yüzü
2007 Suç Oyuncu 6.9 73,770
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü
Makyaj
Oyuncu
   
2002 Suç Oyuncu 9.4 200,302
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,545

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu 9.2 201,035
1985 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,112
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017