Giriş Kayıt
Gina Hernandez

Gina Hernandez


Oyuncu, Kostümcü, Makyaj

Gina Hernandez, oyuncu, kostümcü, makyaj.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Suç Oyuncu 6.7 1,357

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Oyuncu 5.2 49,578

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Oyuncu 5.9 52,151
2011 Komedi Oyuncu 5.7 47,747

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu 6.7 209,991
2010 Suç Oyuncu 7.5 25,805
2010 Komedi Oyuncu 6.1 86,286

Ajan Salt
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 265,982

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 161,394
2010 Aksiyon Oyuncu 5.6 79,280

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 164,464

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 43,788
2009 Komedi Oyuncu 5.3 1,156

The Answer Man
2009 Komedi Oyuncu 6.5 5,682

Zafer ve Gurur
2008 Suç Oyuncu 6.7 55,824
2008 Dram Oyuncu 7.1 1,782

Kalbini Dinle
2007 Dram Oyuncu 7.5 95,428

Gecenin İki Yüzü
2007 Suç Oyuncu 6.9 76,951
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü
Makyaj
Oyuncu
   
2002 Suç Oyuncu 9.3 224,590
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,798

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu 9.2 226,615
1985 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,112
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,990) Den of Thieves (2,914) Maze Runner: The Death Cure (2,698) Winchester (2,445) Hostiles (2,222) 12 Strong (1,770) A martfüi rém (1,633) The Commuter (1,301) Submergence (1,168) Bleeding Steel (1,161)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,181) Supernatural (4,585) The Big Bang Theory (3,227) Gotham (2,729) The Terror (2,678) Arrow (2,273) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,228) The Flash (1,884) Krypton (1,646) Legion (1,635)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018