Giriş Kayıt
Gina Hernandez

Gina Hernandez


Oyuncu, Kostümcü, Makyaj

Gina Hernandez, oyuncu, kostümcü, makyaj.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Suç Oyuncu 6.7 1,357

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Oyuncu 5.2 47,373

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Oyuncu 5.9 50,404
2011 Komedi Oyuncu 5.7 46,709

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu 6.7 200,876
2010 Suç Oyuncu 7.5 23,526
2010 Komedi Oyuncu 6.1 82,370

Ajan Salt
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 256,692

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 155,719
2010 Aksiyon Oyuncu 5.6 77,477

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 158,530

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 42,667
2009 Komedi Oyuncu 5.3 1,156

The Answer Man
2009 Komedi Oyuncu 6.5 5,682

Zafer ve Gurur
2008 Suç Oyuncu 6.7 54,604
2008 Dram Oyuncu 7.1 1,782

Kalbini Dinle
2007 Dram Oyuncu 7.5 91,585

Gecenin İki Yüzü
2007 Suç Oyuncu 6.9 74,988
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü
Makyaj
Oyuncu
   
2002 Suç Oyuncu 9.3 208,739
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,996

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu 9.2 210,080
1985 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,112
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017