Giriş Kayıt
Gina Hernandez

Gina Hernandez


Oyuncu, Kostümcü, Makyaj

Gina Hernandez, oyuncu, kostümcü, makyaj.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Suç Oyuncu 6.7 1,357

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Oyuncu 5.2 47,874

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Oyuncu 5.9 50,777
2011 Komedi Oyuncu 5.7 46,958

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu 6.7 202,845
2010 Suç Oyuncu 7.5 23,863
2010 Komedi Oyuncu 6.1 83,261

Ajan Salt
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 258,589

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 156,928
2010 Aksiyon Oyuncu 5.6 77,870

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 159,791

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 43,057
2009 Komedi Oyuncu 5.3 1,156

The Answer Man
2009 Komedi Oyuncu 6.5 5,682

Zafer ve Gurur
2008 Suç Oyuncu 6.7 54,832
2008 Dram Oyuncu 7.1 1,782

Kalbini Dinle
2007 Dram Oyuncu 7.5 92,381

Gecenin İki Yüzü
2007 Suç Oyuncu 6.9 75,434
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü
Makyaj
Oyuncu
   
2002 Suç Oyuncu 9.3 211,831
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,176

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu 9.2 213,441
1985 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,112
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017