Giriş Kayıt
Gina Hernandez

Gina Hernandez


Oyuncu, Kostümcü, Makyaj

Gina Hernandez, oyuncu, kostümcü, makyaj.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Suç Oyuncu 6.7 1,357

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Oyuncu 5.2 46,972

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Oyuncu 5.9 50,042
2011 Komedi Oyuncu 5.7 46,626

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu 6.7 199,108
2010 Komedi Oyuncu 6.1 81,643

Ajan Salt
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 255,085

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 154,522
2010 Aksiyon Oyuncu 5.6 77,122
2010 Suç Oyuncu 7.5 23,172

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 157,182

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 42,660
2009 Komedi Oyuncu 5.3 1,156

The Answer Man
2009 Komedi Oyuncu 6.5 5,682

Zafer ve Gurur
2008 Suç Oyuncu 6.7 54,276
2008 Dram Oyuncu 7.1 1,782

Kalbini Dinle
2007 Dram Oyuncu 7.5 90,952

Gecenin İki Yüzü
2007 Suç Oyuncu 6.9 74,616
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü
Makyaj
Oyuncu
   
2002 Suç Oyuncu 9.4 206,004
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,865

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu 9.2 207,117
1985 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,112
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017