Giriş Kayıt
Gina Hernandez

Gina Hernandez


Oyuncu, Kostümcü, Makyaj

Gina Hernandez, oyuncu, kostümcü, makyaj.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Suç Oyuncu 6.7 1,357

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Oyuncu 5.2 48,318

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Oyuncu 5.9 51,123
2011 Komedi Oyuncu 5.7 46,958

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu 6.7 204,488
2010 Suç Oyuncu 7.5 24,361
2010 Komedi Oyuncu 6.1 84,048

Ajan Salt
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 260,462

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 158,155
2010 Aksiyon Oyuncu 5.6 78,195

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 161,030

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 43,179
2009 Komedi Oyuncu 5.3 1,156

The Answer Man
2009 Komedi Oyuncu 6.5 5,682

Zafer ve Gurur
2008 Suç Oyuncu 6.7 55,062
2008 Dram Oyuncu 7.1 1,782

Kalbini Dinle
2007 Dram Oyuncu 7.5 93,149

Gecenin İki Yüzü
2007 Suç Oyuncu 6.9 75,809
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü
Makyaj
Oyuncu
   
2002 Suç Oyuncu 9.3 215,203
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,352

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu 9.2 216,756
1985 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,112
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017