Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Marcia Gwendolyn Jones

Marcia Gwendolyn Jones


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Editör

Marcia Gwendolyn Jones, yapım yöneticisi, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Yapımcı    

Ratchet ve Clank
2016 Animasyon Yapımcı 5.7 5,989
2014 Animasyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.1 2,335
2005 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.8 11,015

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Yapım Yöneticisi 8.1 726,394

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Editorial Department
Çeşitli
8.1 613,449

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.2 11,347
1995 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.7 124,864
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017