Giriş Kayıt
Marcia Gwendolyn Jones

Marcia Gwendolyn Jones


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Editör

Marcia Gwendolyn Jones, yapım yöneticisi, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

My Little Pony Filmi
2017 Animasyon Yapımcı 6.4 2,433

Ratchet ve Clank
2016 Animasyon Yapımcı 5.6 7,462
2014 Animasyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.1 2,335
2005 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.8 11,015

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Yapım Yöneticisi 8.1 774,857

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Editorial Department
Çeşitli
8.1 654,842

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.2 11,883
1995 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.7 134,347
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017