Giriş Kayıt
Marcia Gwendolyn Jones

Marcia Gwendolyn Jones


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Editör

Marcia Gwendolyn Jones, yapım yöneticisi, yapımcı, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Yapımcı    

Ratchet ve Clank
2016 Animasyon Yapımcı 5.6 6,940
2014 Animasyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.1 2,335
2005 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.8 11,015

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Yapım Yöneticisi 8.1 746,532

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Editorial Department
Çeşitli
8.1 630,369

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.2 11,789
1995 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.7 129,099
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017