Giriş Kayıt
Cengiz Bozkurt

Cengiz Bozkurt


Oyuncu

Cengiz Bozkurt, oyuncu. Leyla İle Mecnun (2011), Bana Masal Anlatma (2015), Sen Aydınlatırsın Geceyi (2013), Kara Bela (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Erdal Bakkal
9.5 (66 Oy)
  • Currently 189.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik,Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.2 731
2016 Komedi Oyuncu 5.6 1,511
2015 Macera Oyuncu 7.2 4,672

Bana Masal Anlatma
2015 Komedi Oyuncu 7.8 10,934
2014 Komedi Oyuncu 6.7 178
2014 Komedi Oyuncu 7.7 23,525
2014 Komedi Oyuncu 6.1 4,359
2013 Dram Oyuncu 8.0 6,107
2013 Komedi Oyuncu 8.3 5,720
2012 Aksiyon Oyuncu 4.9 159
2012 Dram Oyuncu 7.6 4,563

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Oyuncu 6.3 255,448
2012 Komedi Oyuncu 4.1 252
2012 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 6.6 294
2011 Dram Oyuncu 5.5 626
2011 Komedi Oyuncu 7.7 15,945
2011 Macera Oyuncu 9.2 76,986
2011 Komedi Oyuncu 6.5 2,221
2010 Dram Oyuncu 6.1 412
2008 Dram Oyuncu 7.0 772

My Marlon And Brando
2008 Dram Oyuncu 6.6 708

Bir Anlık Özgürlük
2008 Dram Oyuncu 7.3 537
2008 Komedi Oyuncu 3.1 11
2008 Dram Oyuncu 4.5 51
2008 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 12
2007 Suç Oyuncu 6.1 111
2007 Komedi Oyuncu 6.2 123
2006 Aksiyon Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 7.5 530
2006 Romantik Oyuncu 2.8 33
2006 Dram Oyuncu 3.6 151
2005 Dram Oyuncu 7.2 17
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017