Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Cengiz Bozkurt

Cengiz Bozkurt


Oyuncu

Cengiz Bozkurt, oyuncu. Leyla İle Mecnun (2011), Bana Masal Anlatma (2015), Sen Aydınlatırsın Geceyi (2013), Kara Bela (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Erdal Bakkal
9.7 (58 Oy)
  • Currently 194.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.2 225
2016 Komedi Oyuncu 5.6 1,090
2015 Macera Oyuncu 7.2 4,001

Bana Masal Anlatma
2015 Komedi Oyuncu 7.9 9,711
2014 Komedi Oyuncu 6.8 124
2014 Komedi Oyuncu 7.8 21,548
2014 Komedi Oyuncu 6.0 3,767
2013 Dram Oyuncu 8.0 4,964
2013 Komedi Oyuncu 8.5 5,061
2012 Aksiyon Oyuncu 4.9 152
2012 Dram Oyuncu 7.7 4,186

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Oyuncu 6.3 245,619
2012 Komedi Oyuncu 4.0 223
2012 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 6.6 261
2011 Dram Oyuncu 5.5 570
2011 Komedi Oyuncu 7.8 14,328
2011 Macera Oyuncu 9.2 72,297
2011 Komedi Oyuncu 6.5 1,930
2010 Dram Oyuncu 6.1 387
2008 Dram Oyuncu 7.0 726

My Marlon And Brando
2008 Dram Oyuncu 6.6 671

Bir Anlık Özgürlük
2008 Dram Oyuncu 7.3 523
2008 Komedi Oyuncu 3.1 11
2008 Dram Oyuncu 4.5 51
2008 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 12
2007 Suç Oyuncu 6.9 98
2007 Komedi Oyuncu 6.2 123
2006 Aksiyon Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 8.2 454
2006 Romantik Oyuncu 3.0 30
2006 Dram Oyuncu 3.8 140
2005 Dram Oyuncu 7.6 16
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017