Giriş Kayıt
Cengiz Bozkurt

Cengiz Bozkurt


Oyuncu

Cengiz Bozkurt, oyuncu. Leyla İle Mecnun (2011), Bana Masal Anlatma (2015), Sen Aydınlatırsın Geceyi (2013), Kara Bela (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Erdal Bakkal
9.6 (72 Oy)
  • Currently 192.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu 7.0 365
2017 Komedi Oyuncu 7.8 2,417
2017 Komedi Oyuncu 5.2 221
2016 Komedi Oyuncu 6.3 1,009
2016 Komedi Oyuncu 5.5 1,784
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 10
2015 Macera Oyuncu 7.1 5,198

Bana Masal Anlatma
2015 Komedi Oyuncu 7.8 11,562
2014 Komedi Oyuncu 6.7 216
2014 Komedi Oyuncu 7.7 25,397
2014 Komedi Oyuncu 6.1 4,720
2013 Dram Oyuncu 8.0 6,749
2013 Komedi Oyuncu 8.3 6,021
2012 Aksiyon Oyuncu 4.9 164
2012 Dram Oyuncu 7.6 4,736

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Oyuncu 6.3 261,177
2012 Komedi Oyuncu 4.1 266
2012 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 6.6 311
2011 Dram Oyuncu 5.6 667
2011 Komedi Oyuncu 7.7 17,048
2011 Macera Oyuncu 9.2 79,462
2011 Komedi Oyuncu 6.5 2,405
2010 Dram Oyuncu 6.1 431
2008 Dram Oyuncu 7.1 800

My Marlon And Brando
2008 Dram Oyuncu 6.6 734

Bir Anlık Özgürlük
2008 Dram Oyuncu 7.3 542
2008 Komedi Oyuncu 3.2 13
2008 Dram Oyuncu 4.5 51
2008 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 12
2007 Suç Oyuncu 6.2 117
2007 Komedi Oyuncu 6.2 127
2006 Aksiyon Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 7.5 536
2006 Romantik Oyuncu 2.8 33
2006 Dram Oyuncu 3.7 156
2005 Dram Oyuncu 7.2 17
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018