Giriş Kayıt
Cengiz Bozkurt

Cengiz Bozkurt


Oyuncu

Cengiz Bozkurt, oyuncu. Leyla İle Mecnun (2011), Bana Masal Anlatma (2015), Sen Aydınlatırsın Geceyi (2013), Kara Bela (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Erdal Bakkal
9.6 (63 Oy)
  • Currently 191.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.2 566
2016 Komedi Oyuncu 5.6 1,339
2015 Macera Oyuncu 7.2 4,412

Bana Masal Anlatma
2015 Komedi Oyuncu 7.8 10,416
2014 Komedi Oyuncu 6.8 160
2014 Komedi Oyuncu 7.7 22,696
2014 Komedi Oyuncu 6.1 4,138
2013 Dram Oyuncu 8.0 5,656
2013 Komedi Oyuncu 8.4 5,460
2012 Aksiyon Oyuncu 5.0 155
2012 Dram Oyuncu 7.7 4,401

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Oyuncu 6.3 251,462
2012 Komedi Oyuncu 4.1 239
2012 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 6.6 283
2011 Dram Oyuncu 5.6 602
2011 Komedi Oyuncu 7.7 15,326
2011 Macera Oyuncu 9.2 75,521
2011 Komedi Oyuncu 6.5 2,095
2010 Dram Oyuncu 6.1 406
2008 Dram Oyuncu 7.0 756

My Marlon And Brando
2008 Dram Oyuncu 6.6 699

Bir Anlık Özgürlük
2008 Dram Oyuncu 7.3 534
2008 Komedi Oyuncu 3.1 11
2008 Dram Oyuncu 4.5 51
2008 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 12
2007 Suç Oyuncu 6.1 107
2007 Komedi Oyuncu 6.2 123
2006 Aksiyon Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 7.6 514
2006 Romantik Oyuncu 2.9 31
2006 Dram Oyuncu 3.7 144
2005 Dram Oyuncu 7.6 16
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017