Giriş Kayıt
Cengiz Bozkurt

Cengiz Bozkurt


Oyuncu

Cengiz Bozkurt, oyuncu. Leyla İle Mecnun (2011), Bana Masal Anlatma (2015), Sen Aydınlatırsın Geceyi (2013), Kara Bela (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Erdal Bakkal
9.7 (60 Oy)
  • Currently 193.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.1 254
2016 Komedi Oyuncu 5.6 1,152
2015 Macera Oyuncu 7.2 4,099

Bana Masal Anlatma
2015 Komedi Oyuncu 7.9 9,855
2014 Komedi Oyuncu 6.7 131
2014 Komedi Oyuncu 7.8 21,808
2014 Komedi Oyuncu 6.0 3,869
2013 Dram Oyuncu 8.0 5,124
2013 Komedi Oyuncu 8.5 5,137
2012 Aksiyon Oyuncu 4.9 152
2012 Dram Oyuncu 7.7 4,229

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Oyuncu 6.3 247,317
2012 Komedi Oyuncu 4.1 229
2012 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 6.6 262
2011 Dram Oyuncu 5.5 582
2011 Komedi Oyuncu 7.8 14,551
2011 Macera Oyuncu 9.2 73,052
2011 Komedi Oyuncu 6.5 1,974
2010 Dram Oyuncu 6.1 392
2008 Dram Oyuncu 7.0 734

My Marlon And Brando
2008 Dram Oyuncu 6.6 675

Bir Anlık Özgürlük
2008 Dram Oyuncu 7.3 525
2008 Komedi Oyuncu 3.1 11
2008 Dram Oyuncu 4.5 51
2008 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 12
2007 Suç Oyuncu 6.9 98
2007 Komedi Oyuncu 6.2 123
2006 Aksiyon Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 8.2 456
2006 Romantik Oyuncu 2.9 31
2006 Dram Oyuncu 3.7 142
2005 Dram Oyuncu 7.6 16
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,132) Doctor Strange (6,690) Allied (6,331) Moana (4,802) Lion (3,490) Arrival (3,142) John Wick: Chapter 2 (2,977) Forushande (2,879) Hacksaw Ridge (2,217) Fences (2,027)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,284) Supernatural (4,652) The Expanse (4,311) Vikings (3,967) Suits (3,622) The Big Bang Theory (2,469) Sherlock (2,399) Arrow (2,006) Legion (1,965) Black Sails (1,736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017