Giriş Kayıt
Cengiz Bozkurt

Cengiz Bozkurt


Oyuncu

Cengiz Bozkurt, oyuncu. Leyla İle Mecnun (2011), Bana Masal Anlatma (2015), Sen Aydınlatırsın Geceyi (2013), Kara Bela (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Erdal Bakkal
9.7 (60 Oy)
  • Currently 193.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.0 388
2016 Komedi Oyuncu 5.6 1,225
2015 Macera Oyuncu 7.2 4,225

Bana Masal Anlatma
2015 Komedi Oyuncu 7.9 10,051
2014 Komedi Oyuncu 6.7 145
2014 Komedi Oyuncu 7.7 22,124
2014 Komedi Oyuncu 6.0 3,967
2013 Dram Oyuncu 8.1 5,277
2013 Komedi Oyuncu 8.5 5,252
2012 Aksiyon Oyuncu 5.0 153
2012 Dram Oyuncu 7.7 4,273

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Oyuncu 6.3 248,710
2012 Komedi Oyuncu 4.1 230
2012 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 6.6 265
2011 Dram Oyuncu 5.5 585
2011 Komedi Oyuncu 7.8 14,824
2011 Macera Oyuncu 9.2 74,136
2011 Komedi Oyuncu 6.5 2,008
2010 Dram Oyuncu 6.1 395
2008 Dram Oyuncu 7.0 744

My Marlon And Brando
2008 Dram Oyuncu 6.6 684

Bir Anlık Özgürlük
2008 Dram Oyuncu 7.3 527
2008 Komedi Oyuncu 3.1 11
2008 Dram Oyuncu 4.5 51
2008 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 12
2007 Suç Oyuncu 6.2 102
2007 Komedi Oyuncu 6.2 123
2006 Aksiyon Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 8.2 456
2006 Romantik Oyuncu 2.9 31
2006 Dram Oyuncu 3.7 143
2005 Dram Oyuncu 7.6 16
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017