Giriş Kayıt
Cengiz Bozkurt

Cengiz Bozkurt


Oyuncu

Cengiz Bozkurt, oyuncu. Leyla İle Mecnun (2011), Bana Masal Anlatma (2015), Sen Aydınlatırsın Geceyi (2013), Kara Bela (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Erdal Bakkal
9.6 (69 Oy)
  • Currently 191.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 8.5 1,855
2017 Komedi Oyuncu 5.1 167
2016 Komedi Oyuncu 6.2 914
2016 Komedi Oyuncu 5.5 1,661
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 9
2015 Macera Oyuncu 7.2 4,917

Bana Masal Anlatma
2015 Komedi Oyuncu 7.8 11,259
2014 Komedi Oyuncu 6.7 201
2014 Komedi Oyuncu 7.7 24,526
2014 Komedi Oyuncu 6.1 4,553
2013 Dram Oyuncu 8.0 6,425
2013 Komedi Oyuncu 8.3 5,866
2012 Aksiyon Oyuncu 4.9 159
2012 Dram Oyuncu 7.6 4,664

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Oyuncu 6.3 258,490
2012 Komedi Oyuncu 4.1 254
2012 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 6.6 302
2011 Dram Oyuncu 5.6 647
2011 Komedi Oyuncu 7.7 16,420
2011 Macera Oyuncu 9.2 78,190
2011 Komedi Oyuncu 6.5 2,320
2010 Dram Oyuncu 6.1 422
2008 Dram Oyuncu 7.1 787

My Marlon And Brando
2008 Dram Oyuncu 6.6 721

Bir Anlık Özgürlük
2008 Dram Oyuncu 7.3 539
2008 Komedi Oyuncu 3.2 13
2008 Dram Oyuncu 4.5 51
2008 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 12
2007 Suç Oyuncu 6.1 113
2007 Komedi Oyuncu 6.2 126
2006 Aksiyon Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 7.5 534
2006 Romantik Oyuncu 2.8 33
2006 Dram Oyuncu 3.7 155
2005 Dram Oyuncu 7.2 17
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,016) Blade Runner 2049 (3,316) Jigsaw (2,410) Geostorm (2,204) Last Flag Flying (1,659) The Man from Earth: Holocene (1,459) Dunkirk (1,231) It (998) The Foreigner (962) Justice League (744)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,218) Shameless (5,553) Black Mirror (5,453) The Big Bang Theory (3,194) Star Trek: Discovery (3,149) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,045) Supernatural (2,992) The X Files (2,079) The Gifted (1,783) The Blacklist (1,585)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018