Giriş Kayıt
Cengiz Bozkurt

Cengiz Bozkurt


Oyuncu

Cengiz Bozkurt, oyuncu. Leyla İle Mecnun (2011), Bana Masal Anlatma (2015), Sen Aydınlatırsın Geceyi (2013), Kara Bela (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Erdal Bakkal
9.7 (60 Oy)
  • Currently 193.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.1 476
2016 Komedi Oyuncu 5.6 1,265
2015 Macera Oyuncu 7.2 4,280

Bana Masal Anlatma
2015 Komedi Oyuncu 7.8 10,190
2014 Komedi Oyuncu 6.8 147
2014 Komedi Oyuncu 7.7 22,362
2014 Komedi Oyuncu 6.0 4,034
2013 Dram Oyuncu 8.0 5,408
2013 Komedi Oyuncu 8.4 5,336
2012 Aksiyon Oyuncu 5.0 155
2012 Dram Oyuncu 7.7 4,328

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Oyuncu 6.3 249,735
2012 Komedi Oyuncu 4.1 233
2012 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 6.7 274
2011 Dram Oyuncu 5.5 590
2011 Komedi Oyuncu 7.8 15,045
2011 Macera Oyuncu 9.2 74,635
2011 Komedi Oyuncu 6.5 2,041
2010 Dram Oyuncu 6.1 398
2008 Dram Oyuncu 7.0 748

My Marlon And Brando
2008 Dram Oyuncu 6.6 690

Bir Anlık Özgürlük
2008 Dram Oyuncu 7.3 529
2008 Komedi Oyuncu 3.1 11
2008 Dram Oyuncu 4.5 51
2008 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 12
2007 Suç Oyuncu 6.3 103
2007 Komedi Oyuncu 6.2 123
2006 Aksiyon Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 7.8 495
2006 Romantik Oyuncu 2.9 31
2006 Dram Oyuncu 3.7 144
2005 Dram Oyuncu 7.6 16
Film Altyazıları
Gold (2,606) Personal Shopper (1,759) Get Out (1,712) Logan (1,520) Silence (1,466) The Age of Shadows (1,015) Split (982) La La Land (942) The Fate of the Furious (897) Rings (885)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,217) The Flash (4,994) Into the Badlands (3,253) Gotham (2,400) The Blacklist (1,848) Fargo (1,816) Game of Thrones (1,534) Vikings (1,455) The Last Kingdom (1,451) Billions (1,275)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017