Giriş Kayıt
Janicza Bravo

Janicza Bravo


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Oyuncu

Janicza Bravo, kostüm tasarımcısı, kostümcü, oyuncu. Gregory Go Boom (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Senarist 6.1 253

Bir Dünya Ki...
2013 Komedi Oyuncu 6.7 27,050
2012 Korku 5.8 25,221
2012 Dram 5.7 640

Aile Sırları
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 3,248
2010 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 82
2009 Biyografi Kostüm Bölümü 6.6 32,523
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
8.7 3,089
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,797) Live by Night (6,301) Hidden Figures (5,496) Rogue One (4,943) Split (4,613) Paterson (3,844) Assassin's Creed (3,812) Patriots Day (3,613) Allied (3,379) Passengers (1,533)
Dizi Altyazıları
Legion (9,133) Arrow (5,406) The 100 (3,349) The Flash (3,309) The Expanse (3,037) Colony (2,410) Designated Survivor (2,223) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,860) The Originals (1,822)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017