Giriş Kayıt
Janicza Bravo

Janicza Bravo


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Senarist

Janicza Bravo, kostüm tasarımcısı, kostümcü, senarist. Gregory Go Boom (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.6 886
2015 Belgesel Senarist 6.1 253

Bir Dünya Ki...
2013 Komedi Oyuncu 6.7 27,778
2012 Korku 5.8 28,547
2012 Dram 5.7 640

Aile Sırları
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 3,248
2010 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 82
2009 Biyografi Kostüm Bölümü 6.7 35,579

Zach Galifianakis'le İki Eğreltiotu Arasında
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
8.7 3,387
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (16,791) Blade Runner 2049 (3,854) Jigsaw (2,908) Geostorm (2,649) Last Flag Flying (2,572) The Man from Earth: Holocene (2,541) The Open House (1,397) Dunkirk (1,343) The Foreigner (1,159) It (1,127)
Dizi Altyazıları
Vikings (17,381) Black Mirror (6,298) Supernatural (5,030) The Big Bang Theory (4,461) Shameless (4,451) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,904) Star Trek: Discovery (2,488) The Blacklist (2,473) The Flash (2,099) The X Files (2,065)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018