Giriş Kayıt
Janicza Bravo

Janicza Bravo


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Senarist

Janicza Bravo, kostüm tasarımcısı, kostümcü, senarist. Gregory Go Boom (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen 6.8 2,572
2017 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.6 1,038
2015 Belgesel Senarist 6.1 253

Bir Dünya Ki...
2013 Komedi Oyuncu 6.7 27,778
2012 Korku 5.7 29,388
2012 Dram 5.7 640

Aile Sırları
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 3,248
2010 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 82
2009 Biyografi Kostüm Bölümü 6.7 36,152

Zach Galifianakis'le İki Eğreltiotu Arasında
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
8.7 3,387
Dizi Altyazıları
Westworld (9,644) La casa de papel (5,591) The Flash (3,377) Legion (2,925) The 100 (1,831) Fear the Walking Dead (1,806) The Terror (1,701) Into the Badlands (1,394) Lucifer (1,332) The Big Bang Theory (1,331)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018