Giriş Kayıt
Janicza Bravo

Janicza Bravo


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Oyuncu

Janicza Bravo, kostüm tasarımcısı, kostümcü, oyuncu. Gregory Go Boom (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Senarist 6.1 253

Bir Dünya Ki...
2013 Komedi Oyuncu 6.7 27,310
2012 Korku 5.8 25,905
2012 Dram 5.7 640

Aile Sırları
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 3,248
2010 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 82
2009 Biyografi Kostüm Bölümü 6.7 33,049
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
8.7 3,089
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) Arrow (5,325) The Flash (4,547) American Gods (4,431) The 100 (4,037) 12 Monkeys (3,157) Better Call Saul (2,975) Supernatural (2,694) Game of Thrones (2,630) Lucifer (2,527)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017