Giriş Kayıt
Janicza Bravo

Janicza Bravo


Kostüm Tasarımcısı, Senarist, Kostümcü

Janicza Bravo, kostüm tasarımcısı, senarist, kostümcü. Gregory Go Boom (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.7 667
2015 Belgesel Senarist 6.1 253

Bir Dünya Ki...
2013 Komedi Oyuncu 6.7 27,778
2012 Korku 5.8 27,982
2012 Dram 5.7 640

Aile Sırları
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 3,248
2010 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 82
2009 Biyografi Kostüm Bölümü 6.7 35,138

Zach Galifianakis'le İki Eğreltiotu Arasında
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
8.7 3,387
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017