Giriş Kayıt
Steven Price

Steven Price (40)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Steven Price, 22 Nisan 1977 Nottingham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Frequently Asked Questions About Time Travel (2009), Robin Hood 1 (2006), Little Britain USA (2008), Who Do You Think You Are? (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1977
Doğum Yeri: Nottingham, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Stephen B. Price | Steve Price
Burcu: Boğa
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 40 Aksiyon Müzik 8.6 888

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 39 Aksiyon Müzik 6.3 382,701
2015 Belgesel Müzik 9.4 1,090
2014 37 Aksiyon Müzik 7.6 330,267
2014 37 Reality-TV Oyuncu    
2014 Dram Müzik 7.2 13,043
2013 36 Kısa Metraj Müzik 7.1 2,663

Yerçekimi
2013 36 Macera Müzik 7.8 618,978

Dünyanın Sonu
2013 36 Aksiyon Müzik 7.0 198,555
2012 35 Belgesel Müzik 8.0 11,051

Johnny English'in Dönüşü
2011 34 Aksiyon Müzik 6.3 93,569
2011 34 Macera Müzik 7.0 200,808

Uzaylıların Şafağı
2011 34 Aksiyon Müzik 6.6 85,382

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 33 Komedi Müzik 6.1 20,955

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 33 Aksiyon Müzik 7.5 289,770

Rock'n Roll Teknesi
2009 32 Komedi Müzik 7.4 93,984
2009 32 Komedi Müzik 7.1 26,769

Vahşi ve Güzel
2008 31 Komedi Müzik 6.1 39,239

Mirket Ailesi
2008 31 Belgesel Müzik 7.4 1,232
2008 Komedi Müzik 7.7 4,635

Gelin Benim Olacak
2008 31 Komedi Müzik 5.8 56,814

Beni Orada Arama
2007 30 Biyografi Müzik 7.0 49,795

Yeryüzü
2007 30 Belgesel Müzik 8.0 12,904

Mr. Bean Tatilde
2007 30 Komedi Müzik 6.3 93,792

Son Birlik
2007 30 Aksiyon Müzik 5.4 30,388

Robin Hood 1
2006 Aksiyon Müzik 7.6 13,742
2006 29 Dram Müzik    
2006 29 Komedi Müzik 6.8 9,690
2006 29 Dram Müzik 6.6 821
2006 29 Aksiyon Müzik 5.5 4,735

Dumanlı Kafalar
2005 28 Biyografi Müzik 5.8 3,473

Batman Başlıyor
2005 28 Aksiyon Müzik 8.3 1,042,947
2004 Belgesel Müzik 8.0 529

80 Günde Devr-i Alem
2004 27 Aksiyon Müzik 5.8 71,935

Zorlu Arayış
2003 26 Aksiyon Müzik    

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 26 Macera Müzik 8.9 1,292,351

Muhteşem Kahramanlar
2003 26 Aksiyon Müzik 5.8 145,901

İntikam Ateşi
2003 26 Aksiyon Müzik 6.1 39,724
2003 26 Komedi Müzik 6.6 1,279

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 25 Macera Müzik 8.7 1,171,058

Dönüm Noktası
2002 25 Macera Müzik 3.4 34,919
2002 Macera Müzik    
1998 21 Dram Müzik 6.2 1,817
1996 19 Suç Müzik 6.4 233
Film Altyazıları
Gold (5,799) Get Out (3,023) Logan (2,555) Rings (2,305) The Age of Shadows (1,917) La La Land (1,770) Split (1,612) Sand Castle (1,486) Zashchitniki (1,418) The Great Wall (1,264)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,594) Fargo (3,674) The Last Kingdom (2,345) The Expanse (2,055) Doctor Who (1,977) Into the Badlands (1,823) Game of Thrones (1,614) Vikings (1,601) Better Call Saul (1,544) Supernatural (1,464)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017