Giriş Kayıt
Steven Price

Steven Price (40)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Steven Price, 22 Nisan 1977 Nottingham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Frequently Asked Questions About Time Travel (2009), Robin Hood 1 (2006), Little Britain USA (2008), Who Do You Think You Are? (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1977
Doğum Yeri: Nottingham, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Stephen B. Price | Steve Price
Burcu: Boğa
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Müzik    

Tam Gaz
2017 40 Aksiyon Müzik 8.2 93,683

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 39 Aksiyon Müzik 6.2 425,742
2015 Belgesel Müzik 9.4 1,090
2014 37 Aksiyon Müzik 7.6 338,768
2014 37 Reality-TV Oyuncu    
2014 Dram Müzik 7.2 13,221
2013 36 Kısa Metraj Müzik 7.1 2,663

Yerçekimi
2013 36 Macera Müzik 7.8 633,094

Dünyanın Sonu
2013 36 Aksiyon Müzik 7.0 205,344
2012 35 Belgesel Müzik 8.0 11,051

Johnny English'in Dönüşü
2011 34 Aksiyon Müzik 6.3 95,187
2011 34 Macera Müzik 7.0 204,205

Uzaylıların Şafağı
2011 34 Aksiyon Müzik 6.6 87,073

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 33 Komedi Müzik 6.1 21,485

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 33 Aksiyon Müzik 7.5 299,009

Rock'n Roll Teknesi
2009 32 Komedi Müzik 7.4 95,404
2009 32 Komedi Müzik 7.1 26,769

Vahşi ve Güzel
2008 31 Komedi Müzik 6.1 40,154

Mirket Ailesi
2008 31 Belgesel Müzik 7.4 1,232
2008 Komedi Müzik 7.7 4,635

Gelin Benim Olacak
2008 31 Komedi Müzik 5.9 57,894

Beni Orada Arama
2007 30 Biyografi Müzik 7.0 50,366

Yeryüzü
2007 30 Belgesel Müzik 8.0 12,904

Mr. Bean Tatilde
2007 30 Komedi Müzik 6.3 95,526

Son Birlik
2007 30 Aksiyon Müzik 5.4 30,827

Robin Hood 1
2006 Aksiyon Müzik 7.6 13,927
2006 29 Dram Müzik    
2006 29 Komedi Müzik 6.8 9,690
2006 29 Dram Müzik 6.6 821
2006 29 Aksiyon Müzik 5.5 4,735

Dumanlı Kafalar
2005 28 Biyografi Müzik 5.8 3,473

Batman Başlıyor
2005 28 Aksiyon Müzik 8.3 1,067,915
2004 Belgesel Müzik 8.0 529

80 Günde Devr-i Alem
2004 27 Aksiyon Müzik 5.8 73,065

Zorlu Arayış
2003 26 Aksiyon Müzik    

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 26 Macera Müzik 8.9 1,322,218

Muhteşem Kahramanlar
2003 26 Aksiyon Müzik 5.8 148,016

İntikam Ateşi
2003 26 Aksiyon Müzik 6.1 40,203
2003 26 Komedi Müzik 6.6 1,279

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 25 Macera Müzik 8.7 1,198,472

Dönüm Noktası
2002 25 Macera Müzik 3.4 35,236
2002 Macera Müzik    
1998 21 Dram Müzik 6.2 1,817
1996 19 Suç Müzik 6.4 233
Film Altyazıları
Baywatch (16,170) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,442) Dangal (2,652) 6 Days (2,602) Dunkirk (2,410) Lady Macbeth (2,372) Security (1,958) King Arthur: Legend of the Sword (1,492) Wakefield (1,385) Alien: Covenant (1,140)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (134,693) The Defenders (5,766) Rick and Morty (4,388) The Strain (3,059) Suits (2,189) The Sinner (1,684) Mr. Mercedes (1,522) Fargo (1,310) Breaking Bad (1,172) Preacher (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017