Giriş Kayıt
Steven Price

Steven Price (40)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Steven Price, 22 Nisan 1977 Nottingham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Frequently Asked Questions About Time Travel (2009), Robin Hood 1 (2006), Little Britain USA (2008), Who Do You Think You Are? (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1977
Doğum Yeri: Nottingham, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Stephen B. Price | Steve Price
Burcu: Boğa
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tam Gaz
2017 40 Aksiyon Müzik 8.6 4,602

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 39 Aksiyon Müzik 6.2 407,339
2015 Belgesel Müzik 9.4 1,090
2014 37 Aksiyon Müzik 7.6 334,755
2014 37 Reality-TV Oyuncu    
2014 Dram Müzik 7.2 13,129
2013 36 Kısa Metraj Müzik 7.1 2,663

Yerçekimi
2013 36 Macera Müzik 7.8 625,908

Dünyanın Sonu
2013 36 Aksiyon Müzik 7.0 201,478
2012 35 Belgesel Müzik 8.0 11,051

Johnny English'in Dönüşü
2011 34 Aksiyon Müzik 6.3 94,458
2011 34 Macera Müzik 7.0 202,648

Uzaylıların Şafağı
2011 34 Aksiyon Müzik 6.6 86,139

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 33 Komedi Müzik 6.1 21,245

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 33 Aksiyon Müzik 7.5 293,648

Rock'n Roll Teknesi
2009 32 Komedi Müzik 7.4 94,640
2009 32 Komedi Müzik 7.1 26,769

Vahşi ve Güzel
2008 31 Komedi Müzik 6.1 39,704

Mirket Ailesi
2008 31 Belgesel Müzik 7.4 1,232
2008 Komedi Müzik 7.7 4,635

Gelin Benim Olacak
2008 31 Komedi Müzik 5.8 57,349

Beni Orada Arama
2007 30 Biyografi Müzik 7.0 50,106

Yeryüzü
2007 30 Belgesel Müzik 8.0 12,904

Mr. Bean Tatilde
2007 30 Komedi Müzik 6.3 94,722

Son Birlik
2007 30 Aksiyon Müzik 5.4 30,624

Robin Hood 1
2006 Aksiyon Müzik 7.6 13,834
2006 29 Dram Müzik    
2006 29 Komedi Müzik 6.8 9,690
2006 29 Dram Müzik 6.6 821
2006 29 Aksiyon Müzik 5.5 4,735

Dumanlı Kafalar
2005 28 Biyografi Müzik 5.8 3,473

Batman Başlıyor
2005 28 Aksiyon Müzik 8.3 1,055,523
2004 Belgesel Müzik 8.0 529

80 Günde Devr-i Alem
2004 27 Aksiyon Müzik 5.8 72,514

Zorlu Arayış
2003 26 Aksiyon Müzik    

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 26 Macera Müzik 8.9 1,307,946

Muhteşem Kahramanlar
2003 26 Aksiyon Müzik 5.8 146,998

İntikam Ateşi
2003 26 Aksiyon Müzik 6.1 39,965
2003 26 Komedi Müzik 6.6 1,279

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 25 Macera Müzik 8.7 1,185,460

Dönüm Noktası
2002 25 Macera Müzik 3.4 35,086
2002 Macera Müzik    
1998 21 Dram Müzik 6.2 1,817
1996 19 Suç Müzik 6.4 233
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017