Giriş Kayıt
Errol Spat Oktan

Errol Spat Oktan (46)


Özel Efekt, Sanat Bölümü, Oyuncu

Errol Spat Oktan, 01 Ekim 1970 Long Island City, New York, ABD doğumlu Özel efekt, sanat bölümü, oyuncu. Star Wars: Revelations (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ekim 1970
Doğum Yeri: Long Island City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Errol 'Spat' Oktan | Spat
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü
Özel Efekt
Oyuncu
5.1 880
2012 42 Suç 5.0 51
2012 42 Komedi Özel Efekt 4.5 3,110
2011 41 Suç Sanat Bölümü 6.2 13
2009 39 Komedi Özel Efekt 5.4 707
2005 35 Aksiyon Özel Efekt
Sanat Bölümü
Oyuncu
   
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017