Giriş Kayıt
Errol Spat Oktan

Errol Spat Oktan (47)


Özel Efekt, Sanat Bölümü, Oyuncu

Errol Spat Oktan, 01 Ekim 1970 Long Island City, New York, ABD doğumlu Özel efekt, sanat bölümü, oyuncu. Star Wars: Revelations (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ekim 1970
Doğum Yeri: Long Island City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Errol 'Spat' Oktan | Spat
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 47 Aksiyon Kostüm Bölümü
Özel Efekt
Oyuncu
6.7 3,055
2017 47 Aksiyon Özel Efekt    
2012 42 Suç 5.0 51
2012 42 Komedi Özel Efekt 4.5 3,110
2011 41 Suç Sanat Bölümü 6.2 13
2009 39 Komedi Özel Efekt 5.4 739
2005 35 Aksiyon Özel Efekt
Sanat Bölümü
Oyuncu
   
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018