Giriş Kayıt
Brooke Lyons

Brooke Lyons (36)


Oyuncu

Brooke Lyons, 08 Kasım 1980 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu. (2011) 2 Broke Girls (2011), (2012) Jane by Design (2012), (2008) Eve Hoş Geldin (2008), (2010) Beautiful Boy (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Kasım 1980
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 35 Komedi Oyuncu 5.3 2,018
2015 Komedi Oyuncu 8.0 39,347
2014 Dram Oyuncu 8.0 24,230
2012 Komedi Oyuncu 7.4 9,181
2011 Komedi Oyuncu 6.8 76,246

Yeniden Kesim
2010 30 Korku 4.2 318
2010 30 Dram Oyuncu 6.6 5,546
2008 28 Komedi Oyuncu 3.8 942
2008 28 Komedi Oyuncu    

Eve Hoş Geldin
2008 28 Komedi Oyuncu 5.3 11,207
2007 27 Komedi Oyuncu 4.8 244

Kralı Korumak
2007 27 Dram Oyuncu 4.9 295
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017