Giriş Kayıt

Steve Talley (33)


Oyuncu, Yapımcı
9.0 (3 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Steven D. Talley
Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1981 (Çarşamba)
Doğum Yeri: Hindistannapolis, Hindistanna, ABD
Takma İsmi: Tin Cup
Burcu: Aslan
Boyu:1.85 m
Hayranlar (12 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Oyuncu    

Dingin Savaşçı
2006 Dram Oyuncu 7.3 18,274
2009 Dram Oyuncu 5.8 231

Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 Komedi Oyuncu    

Amerikan Pastası 6: Beta House
2007 Komedi Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 3.0 2,687

Van Wilder 3
2009 Komedi Oyuncu    

Ölüm Hattı
2012 Dram Oyuncu, Yapımcı 4.8 362

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Oyuncu 7.9 96,735
2011 Komedi Oyuncu 7.6 2,078
2010 Komedi Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu    

Ders Tahtasının Ötesi
2011 Dram Oyuncu    
2010 Kısa Metraj Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.3 148
2012 Komedi Oyuncu 6.4 893
2014 Dram Oyuncu 7.9 57,344
2013 Komedi Oyuncu 7.1 9,769
2015 Komedi Oyuncu 7.7 1,665
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015