Steve Talley (33)


Oyuncu, Yapımcı
9.0 (3 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Steven D. Talley
Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1981 (Çarşamba)
Doğum Yeri: Hindistannapolis, Hindistanna, ABD
Takma İsmi: Tin Cup
Burcu: Aslan
Boyu:1.85 m
Hayranlar (12 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Oyuncu 6.8 2,254

Dingin Savaşçı
2006 Dram Oyuncu 7.3 16,221
2009 Dram Oyuncu 5.8 220

Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 Komedi Oyuncu 5.1 38,926

Amerikan Pastası 6: Beta House
2007 Komedi Oyuncu 5.3 37,429
2010 Komedi Oyuncu 3.0 2,468

Van Wilder 3
2009 Komedi Oyuncu 5.2 9,094

Ölüm Hattı
2012 Dram Oyuncu, Yapımcı 4.7 334
2010 Dram Oyuncu 8.0 77,265
2011 Komedi Oyuncu 7.6 2,021
2010 Komedi Oyuncu 8.1 23
2010 Komedi Oyuncu 8.2 33

Ders Tahtasının Ötesi
2011 Dram Oyuncu 7.7 1,127
2010 Kısa Metraj Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.3 144
2012 Komedi Oyuncu 6.4 868
2013 Komedi Oyuncu 7.0 8,477