Giriş Kayıt

Steve Talley (33)


Oyuncu, Yapımcı
9.0 (3 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Steven D. Talley
Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1981 (Çarşamba)
Doğum Yeri: Hindistannapolis, Hindistanna, ABD
Takma İsmi: Tin Cup
Burcu: Aslan
Boyu:1.85 m
Hayranlar (12 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Oyuncu    

Dingin Savaşçı
2006 Dram Oyuncu 7.3 17,729
2009 Dram Oyuncu 5.8 225

Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 Komedi Oyuncu    

Amerikan Pastası 6: Beta House
2007 Komedi Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 3.0 2,622

Van Wilder 3
2009 Komedi Oyuncu    

Ölüm Hattı
2012 Dram Yapımcı, Oyuncu 4.9 357

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Oyuncu 7.9 90,609
2011 Komedi Oyuncu 7.6 2,056
2010 Komedi Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu    

Ders Tahtasının Ötesi
2011 Dram Oyuncu    
2010 Kısa Metraj Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.3 147
2012 Komedi Oyuncu 6.5 891
2014 Dram Oyuncu 7.8 48,084
2013 Komedi Oyuncu 7.1 9,404
2015 Komedi Oyuncu 7.7 1,366
REKLAM_50
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015