Steve Talley (33)


Oyuncu, Yapımcı
9.0 (3 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Steven D. Talley
Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1981 (Çarşamba)
Doğum Yeri: Hindistannapolis, Hindistanna, ABD
Takma İsmi: Tin Cup
Burcu: Aslan
Boyu:1.85 m
Hayranlar (12 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Oyuncu 6.8 2,254

Dingin Savaşçı
2006 Dram Oyuncu 7.3 16,292
2009 Dram Oyuncu 5.8 220

Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 Komedi Oyuncu 5.1 39,260

Amerikan Pastası 6: Beta House
2007 Komedi Oyuncu 5.3 37,748
2010 Komedi Oyuncu 3.0 2,478

Van Wilder 3
2009 Komedi Oyuncu 5.2 9,156

Ölüm Hattı
2012 Dram Yapımcı, Oyuncu 4.7 334

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Oyuncu 8.0 78,049
2011 Komedi Oyuncu 7.6 2,025
2010 Komedi Oyuncu 8.1 23
2010 Komedi Oyuncu 8.2 33

Ders Tahtasının Ötesi
2011 Dram Oyuncu 7.7 1,136
2010 Kısa Metraj Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.3 144
2012 Komedi Oyuncu 6.4 870
2013 Komedi Oyuncu 7.0 8,558