Giriş Kayıt
Steve Talley

Steve Talley (35)


Oyuncu, Yapımcı

Steven D. Talley, 12 Ağustos 1981 Hindistannapolis, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Amerikan Pastası Çıplak Yol (2006), Amerikan Pastası 6: Beta House (2007), Ders Tahtasının Ötesi (2011), Hole in One (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Steven D. Talley
Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1981
Doğum Yeri: Hindistannapolis, Hindistanna, ABD
Takma İsmi: Tin Cup
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
9.0 (3 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.7 2,223
2014 Dram Oyuncu 7.8 115,276
2013 Komedi Oyuncu 7.1 10,754
2012 Komedi Oyuncu 6.5 906
2012 Komedi Oyuncu 6.4 149

Ölüm Hattı
2012 31 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.9 372

Ders Tahtasının Ötesi
2011 30 Dram Oyuncu 7.8 1,379
2011 Komedi Oyuncu 7.6 2,133
2010 29 Komedi Oyuncu 3.0 2,760
2010 29 Komedi Oyuncu    

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Oyuncu 7.7 121,056
2010 29 Komedi Oyuncu    
2010 29 Kısa Metraj Oyuncu    
2009 28 Dram Oyuncu 6.1 221

Van Wilder 3
2009 28 Komedi Oyuncu    

Amerikan Pastası 6: Beta House
2007 26 Komedi Oyuncu 5.3 44,998

Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 25 Komedi Oyuncu 5.1 47,243

Dingin Savaşçı
2006 25 Dram Oyuncu 7.3 21,170
2004 Dram Oyuncu 7.1 3,176
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017