Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Steve Talley

Steve Talley (34)


Oyuncu, Yapımcı
Gerçek İsmi:
Steven D. Talley
Doğum Tarihi:
12 Ağustos 1981 (Çarşamba)
Doğum Yeri:
Hindistannapolis, Hindistanna, ABD
Takma İsmi: Tin Cup
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
9.0 (3 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.7 2,065
2014 Dram Oyuncu 7.9 74,880
2013 Komedi Oyuncu 7.1 10,183
2012 Komedi Oyuncu 6.4 908
2012 Komedi Oyuncu 6.3 150

Ölüm Hattı
2012 Dram Oyuncu
Yapımcı
4.8 377

Ders Tahtasının Ötesi
2011 Dram Oyuncu 7.8 1,379
2011 Komedi Oyuncu 7.6 2,132
2010 Komedi Oyuncu 3.0 2,760
2010 Komedi Oyuncu    

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Oyuncu 7.8 107,864
2010 Komedi Oyuncu    
2010 Kısa Metraj Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 5.9 231

Van Wilder 3
2009 Komedi Oyuncu    

Amerikan Pastası 6: Beta House
2007 Komedi Oyuncu 5.3 44,998

Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 Komedi Oyuncu 5.1 47,243

Dingin Savaşçı
2006 Dram Oyuncu 7.3 19,530
2005 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016