Giriş Kayıt
Brandon Phillips

Brandon Phillips


Oyuncu

Brandon Phillips, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Oyuncu 7.2 686

Yeni Mezun
2009 Komedi Oyuncu 5.3 12,076
2007 Dram Oyuncu 5.3 20,023
2006 Korku Oyuncu 3.8 179

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.2 98,300
Dizi Altyazıları
Fargo (5,807) Arrow (5,231) The Flash (4,452) American Gods (4,068) The 100 (3,952) 12 Monkeys (3,054) Better Call Saul (2,936) Supernatural (2,631) Game of Thrones (2,565) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017