Giriş Kayıt
Brandon Phillips

Brandon Phillips


Oyuncu

Brandon Phillips, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Oyuncu 7.2 686

Yeni Mezun
2009 Komedi Oyuncu 5.3 12,627
2007 Dram Oyuncu 5.3 20,508
2006 Korku Oyuncu 3.8 179

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.3 104,602
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018