Giriş Kayıt
Jared Hoffman

Jared Hoffman


Yapımcı

Jared Hoffman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 7.6 100
2016 Komedi Yapımcı    
2015 Korku Yapımcı 7.0 913
2015 Komedi Yapımcı    
2015 Komedi Yapımcı 6.1 2,261
2012 Bilim-Kurgu 7.7 45,824
2011 Dram Yapımcı 8.1 3,367

Cani
2003 Biyografi 7.3 116,769
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,361) Vikings (3,494) Stargate Origins (3,366) Black Mirror (2,892) Star Trek: Discovery (1,518) Supernatural (1,494) American Crime Story (1,467) The X Files (1,387) McMafia (1,335) Altered Carbon (1,277)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018