Giriş Kayıt
Jared Hoffman

Jared Hoffman


Yapımcı

Jared Hoffman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 8.1 42
2016 Komedi Yapımcı    
2015 Korku Yapımcı 7.0 913
2015 Komedi Yapımcı    
2015 Komedi Yapımcı 6.1 1,874
2012 Bilim-Kurgu 7.7 45,824
2011 Dram Yapımcı 8.1 3,367

Cani
2003 Biyografi 7.3 111,274
Dizi Altyazıları
Fargo (5,990) Arrow (5,441) American Gods (4,833) The Flash (4,652) The 100 (4,106) 12 Monkeys (3,290) Better Call Saul (3,069) Supernatural (2,759) Game of Thrones (2,697) The Blacklist (2,697)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017