Giriş Kayıt
Jared Hoffman

Jared Hoffman


Yapımcı

Jared Hoffman, yapımcı. The Walking Dead: Webisodes (2011), Dog Years (2017), (2015) K.C. Undercover (2015), (2015) Fear the Walking Dead: Flight 462 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.8 793
2016 Komedi Yapımcı    
2015 Korku Yapımcı 7.0 913
2015 Komedi Yapımcı    
2015 Komedi Yapımcı 6.1 2,350
2012 Bilim-Kurgu 7.7 45,824
2011 Dram Yapımcı 8.1 3,367

Cani
2003 Biyografi 7.3 117,841
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,087) Den of Thieves (2,753) Maze Runner: The Death Cure (2,480) Hostiles (1,899) Winchester (1,708) A martfüi rém (1,546) Bleeding Steel (1,512) 12 Strong (1,343) The Commuter (1,243) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,597) La casa de papel (7,191) The Big Bang Theory (3,398) Gotham (2,939) Supernatural (2,880) The Terror (2,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,601) Arrow (2,032) The Flash (1,352) Vikings (1,323)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018