Giriş Kayıt
John Blair

John Blair


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

John Blair, yapımcı, yapım yöneticisi. Wal-Mart: The High Cost of Low Price (2005), Best Friends Forever (2012), Do No Harm (2013), (2014) The Leftovers (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Yapımcı 8.1 346
2015 Aksiyon Yapımcı 8.0 60,761
2014 Dram Yapımcı 8.2 58,668
2013 Dram Yapımcı 6.9 2,844
2012 Komedi Yapımcı 6.4 1,262
2011 Suç Yapımcı 7.3 3,226
2011 Aksiyon Yapımcı 7.1 2,341

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı 7.8 21,782
2005 Belgesel Yapımcı 6.8 4,140

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.5 102,117
2002 Suç Yapım Yöneticisi 8.7 62,301
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,067) Hostiles (2,677) Den of Thieves (2,636) Maze Runner: The Death Cure (2,146) 12 Strong (1,953) Wildling (1,758) The Commuter (1,007) Peter Rabbit (961) Submergence (771) A Quiet Place (736)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,323) The Terror (3,319) The Flash (2,659) Legion (2,617) The Crossing (2,160) Vikings (1,328) Supernatural (1,310) The Expanse (1,195) The Big Bang Theory (1,097) Fear the Walking Dead (1,010)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018