Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
John Blair

John Blair


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

John Blair, yapımcı, yapım yöneticisi. Wal-Mart: The High Cost of Low Price (2005), Best Friends Forever (2012), Do No Harm (2013), (2014) The Leftovers (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yapımcı 8.0 53,205
2014 Dram Yapımcı 8.0 40,085
2013 Dram Yapımcı 6.9 2,844
2012 Komedi Yapımcı 6.4 1,262
2011 Suç Yapımcı 7.3 3,226
2011 Aksiyon Yapımcı 7.1 2,341

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı 7.9 21,069
2005 Belgesel Yapımcı 6.8 4,140

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.5 95,854
2002 Suç Yapım Yöneticisi 8.7 57,393
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017