Giriş Kayıt
Sammy Sheik

Sammy Sheik (35)


Oyuncu

Sammy Sheik, 15 Kasım 1981 Alexandria, Mısır doğumlu oyuncu. Darfur (2009), (2012) Ölüme Çeyrek Kala (2012), (2017) Kumdan Kale (2017), (2012) Para Aşkına (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Kasım 1981
Doğum Yeri: Alexandria, Mısır
Diğer Bir İsmi: Sameh Sheik
Burcu: Akrep
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kumdan Kale
2017 Dram Oyuncu 6.3 8,227
2017 Gerilim Oyuncu 6.8 167

Keskin Nişancı
2014 33 Aksiyon Oyuncu 7.3 359,921
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 19,915
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 11,652

Son Kalan
2013 32 Aksiyon Oyuncu 7.5 222,939
2013 32 Dram Oyuncu 8.0 21
2013 32 Belgesel Oyuncu 7.2 964

Para Aşkına
2012 31 Aksiyon Oyuncu 4.5 781

Ölüme Çeyrek Kala
2012 31 Suç Oyuncu 6.1 10,001
2011 Aksiyon Oyuncu 8.9 4,087
2011 Suç Oyuncu 8.4 253,160

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 30 Aksiyon Oyuncu 6.3 343,739
2011 30 Komedi Oyuncu 4.7 288
2011 30 Dram Oyuncu 6.8 206
2011 30 Dram Oyuncu 8.3 50
2009 28 Dram Oyuncu 6.0 2,060
2009 Komedi Oyuncu 7.9 19,177
2009 Suç Oyuncu 6.7 38,797
2008 27 Dram Oyuncu 6.5 234
2008 27 Komedi Oyuncu 4.3 8,590
2008 27 Korku Oyuncu 3.1 833

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 26 Biyografi Oyuncu 7.1 93,588

Yargısız İnfaz
2007 26 Dram Çeşitli 6.8 49,420
2005 24 Komedi Oyuncu 5.4 2,913
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 155,333
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017