Giriş Kayıt
Ben Browning

Ben Browning


Yapımcı

Ben Browning, yapımcı. Jupiter Macerası (2013), Dip (2011), İlahların Aşkı (2009), The History of Future Folk (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı    
2017 Dram Yapımcı    

Uzay Yolcuları
2016 Macera Yapımcı 7.1 59,689
2016 Dram Yapımcı 5.6 2,348
2015 Dram Yapımcı 4.6 2,676

Yapay Oyun
2014 Biyografi 8.1 512,195

Öteki
2013 Komedi 6.5 37,099

Jupiter Macerası
2013 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.5 54,547
2012 Komedi Yapımcı 7.4 2,171

Dip
2011 Macera Yapımcı 5.9 47,875
2010 Komedi Yapımcı 7.2 110,646

İlahların Aşkı
2009 Dram Yapımcı 6.8 17,268
2008 Korku Yapımcı 7.0 3,459
2008 Korku Yapımcı    
2007 Dram Yapımcı    

Kara Kedi
2007 Korku Yapımcı    

Dondurma
2007 Korku Yapımcı    

Washington'cılar
2007 Korku Yapımcı    

Rüya Gezisi
2007 Korku Yapımcı    

Ölüm Hakkı
2007 Korku Yapımcı 6.3 1,293

Kurt Böceğinin Sonu
2006 Korku Yapımcı 6.4 1,567

Kürkler
2006 Korku Yapımcı    
2006 Korku Yapımcı    

Sarı Saçlı Çocuk
2006 Korku Yapımcı 6.5 2,136

Haeckel'in Hikayesi
2006 Korku Yapımcı    

Beni de Al
2006 Korku Yapımcı    

Hasta Kız
2006 Korku Yapımcı    

Aile
2006 Korku Yapımcı    

Yaşam Hakkı
2006 Korku Yapımcı    

Lanetli Şey
2006 Korku Yapımcı    

Merdivenlerdeki Valeire
2006 Korku Yapımcı    

Sesler
2006 Korku Yapımcı    

V Kelimesi
2006 Korku Yapımcı    

Korkunun Ustaları
2005 Korku Yapımcı 7.6 9,593

Çikolata
2005 Korku Yapımcı    

Ölünün Dansı
2005 Korku Yapımcı    

Geyik Kadın
2005 Korku Yapımcı    

Cadı Evindeki Rüyalar
2005 Korku Yapımcı 6.5 3,190

Eve Dönüş
2005 Korku Yapımcı    

Dağ Yolu ve Dışında Gerçekleşen Olay
2005 Korku Yapımcı 6.6 3,546

Jenifer
2005 Korku Yapımcı    
- Fantastik Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017