Giriş Kayıt
Hitoshi Inaba

Hitoshi Inaba


Animasyon

Hitoshi Inaba, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Animasyon 7.5 13,361

Dragon Ball Z: Tanrıların Savaşı
2013 Animasyon Animasyon 7.3 17,630
2010 Animasyon Animasyon    
2008 Animasyon Animasyon 7.4 1,022
1993 Animasyon Animasyon    
1993 Animasyon Animasyon    
1993 Animasyon Animasyon 8.1 1,562
1989 Animasyon Animasyon 8.7 44,443
1988 Animasyon Animasyon    
1985 Animasyon Animasyon 7.8 86
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,661) Doctor Strange (7,781) John Wick: Chapter 2 (7,774) Allied (7,085) Moana (5,296) Lion (3,842) Arrival (3,786) Forushande (3,416) Hacksaw Ridge (2,657) Split (2,465)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,631) Vikings (5,287) Supernatural (5,073) The Expanse (4,586) The Flash (4,351) Suits (3,966) Sherlock (3,071) The Big Bang Theory (2,906) Blindspot (2,691) Arrow (2,337)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017