Giriş Kayıt
Hitoshi Inaba

Hitoshi Inaba


Animasyon

Hitoshi Inaba, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Animasyon 7.4 15,075

Dragon Ball Z: Tanrıların Savaşı
2013 Animasyon Animasyon 7.3 21,175
2010 Animasyon Animasyon    
2008 Animasyon Animasyon 7.4 1,201
1993 Animasyon Animasyon 7.5 7,148
1993 Animasyon Animasyon    
1993 Animasyon Animasyon 8.1 1,562
1989 Animasyon Animasyon 8.7 51,976
1988 Animasyon Animasyon    
1985 Animasyon Animasyon 7.8 86
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,176) Hostiles (3,067) Den of Thieves (3,037) Maze Runner: The Death Cure (2,495) 12 Strong (2,390) Wildling (1,830) Peter Rabbit (1,231) Winchester (1,220) Submergence (1,170) The Commuter (1,162)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,398) The Terror (3,722) The Flash (3,162) Legion (2,997) Supernatural (2,654) The Crossing (2,402) The Expanse (1,569) Vikings (1,527) The Big Bang Theory (1,369) Fear the Walking Dead (1,088)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018