Giriş Kayıt
Scott Conner

Scott Conner


Özel Efekt, Makyaj, Sanat Bölümü

Scott Conner, Özel efekt, makyaj, sanat bölümü. İblislerin Gecesi (2009), (2003) Son Samuray (2003), (2005) Dünyalar Savaşı (2005), (2003) Kor (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Scott C. Conner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Makyaj 5.5 1,829
2017 Macera Özel Efekt    
2016 Korku Makyaj 6.0 221

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.4 1,312,109
2012 Dram Yapımcı 7.2 359

İblislerin Gecesi
2009 Korku Özel Efekt 4.7 6,266

Kanlı Tepeler
2009 Korku Özel Efekt    
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 2,610
2008 Komedi Çeşitli 4.0 753
2008 Bilim-Kurgu Makyaj 3.5 381

Vahşi Doğa
2008 Komedi Çeşitli 5.3 19,111

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Özel Efekt 6.3 31,702

Apokalipto
2006 Aksiyon Makyaj 7.8 260,372

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Özel Efekt 6.2 68,875

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Özel Efekt 6.5 370,157

Hepimiz Evleniyoruz
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.6 555

Şüpheli Yok
2004 Suç Makyaj 5.9 16,668
2004 Komedi Özel Efekt 5.0 68,004

Son Samuray
2003 Aksiyon Özel Efekt 7.7 352,620

Kor
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.5 83,329
Film Altyazıları
Rampage (15,257) Ready Player One (10,850) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,701) The Cured (1,514) Blockers (1,221) Den 12. mann (712) Set It Up (539) Black Panther (535) Journey's End (464)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,901) 12 Monkeys (2,944) Into the Badlands (2,690) La casa de papel (2,154) The 100 (1,692) Legion (1,408) Fear the Walking Dead (1,126) The Crossing (1,084) The Expanse (973) Unsolved (947)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018