Giriş Kayıt
Scott Conner

Scott Conner


Özel Efekt, Makyaj, Sanat Bölümü

Scott Conner, Özel efekt, makyaj, sanat bölümü. İblislerin Gecesi (2009), (2003) Son Samuray (2003), (2005) Dünyalar Savaşı (2005), (2003) Kor (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Scott C. Conner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Makyaj 6.0 221

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.5 1,198,423
2012 Dram Yapımcı 7.2 359

İblislerin Gecesi
2009 Korku Özel Efekt 4.7 5,983

Kanlı Tepeler
2009 Korku Özel Efekt    
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 2,610
2008 Komedi Çeşitli 4.0 753
2008 Bilim-Kurgu Makyaj 3.5 381

Vahşi Doğa
2008 Komedi Çeşitli 5.3 18,769

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Özel Efekt 6.4 29,151

Apokalipto
2006 Aksiyon Makyaj 7.8 244,138

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Özel Efekt 6.2 63,843

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Özel Efekt 6.5 346,340

Hepimiz Evleniyoruz
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.6 555

Şüpheli Yok
2004 Suç Makyaj 5.9 16,668
2004 Komedi Özel Efekt 5.0 61,735

Son Samuray
2003 Aksiyon Özel Efekt 7.7 328,442

Kor
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.4 79,005
Film Altyazıları
Doctor Strange (19,459) Allied (15,859) Moana (7,061) Lion (6,665) Arrival (4,433) Nocturnal Animals (4,103) Hacksaw Ridge (3,848) Underworld: Blood Wars (3,072) Shut In (2,646) The Edge of Seventeen (1,889)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,782) The Expanse (7,393) Taboo (7,159) Legion (6,026) Arrow (5,783) The Big Bang Theory (5,561) Vikings (4,397) The Blacklist (3,158) Sherlock (2,754) Suits (2,579)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017