Giriş Kayıt
Scott Conner

Scott Conner


Özel Efekt, Makyaj, Sanat Bölümü

Scott Conner, Özel efekt, makyaj, sanat bölümü. İblislerin Gecesi (2009), (2003) Son Samuray (2003), (2005) Dünyalar Savaşı (2005), (2003) Kor (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Scott C. Conner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Makyaj 5.7 640
2017 Macera Özel Efekt    
2016 Korku Makyaj 6.0 221

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.5 1,236,723
2012 Dram Yapımcı 7.2 359

İblislerin Gecesi
2009 Korku Özel Efekt 4.7 5,983

Kanlı Tepeler
2009 Korku Özel Efekt    
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 2,610
2008 Komedi Çeşitli 4.0 753
2008 Bilim-Kurgu Makyaj 3.5 381

Vahşi Doğa
2008 Komedi Çeşitli 5.3 19,111

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Özel Efekt 6.3 29,986

Apokalipto
2006 Aksiyon Makyaj 7.8 249,886

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Özel Efekt 6.2 65,747

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Özel Efekt 6.5 354,386

Hepimiz Evleniyoruz
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.6 555

Şüpheli Yok
2004 Suç Makyaj 5.9 16,668
2004 Komedi Özel Efekt 5.0 63,896

Son Samuray
2003 Aksiyon Özel Efekt 7.7 336,738

Kor
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.4 80,469
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017