Giriş Kayıt
Scott Conner

Scott Conner


Özel Efekt, Makyaj, Sanat Bölümü

Scott Conner, Özel efekt, makyaj, sanat bölümü. İblislerin Gecesi (2009), (2003) Son Samuray (2003), (2005) Dünyalar Savaşı (2005), (2003) Kor (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Scott C. Conner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Makyaj 6.8 50
2016 Korku Makyaj 6.0 221

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.5 1,208,559
2012 Dram Yapımcı 7.2 359

İblislerin Gecesi
2009 Korku Özel Efekt 4.7 5,983

Kanlı Tepeler
2009 Korku Özel Efekt    
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 2,610
2008 Komedi Çeşitli 4.0 753
2008 Bilim-Kurgu Makyaj 3.5 381

Vahşi Doğa
2008 Komedi Çeşitli 5.3 18,769

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Özel Efekt 6.4 29,347

Apokalipto
2006 Aksiyon Makyaj 7.8 245,858

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Özel Efekt 6.2 64,260

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Özel Efekt 6.5 348,442

Hepimiz Evleniyoruz
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.6 555

Şüpheli Yok
2004 Suç Makyaj 5.9 16,668
2004 Komedi Özel Efekt 5.0 62,289

Son Samuray
2003 Aksiyon Özel Efekt 7.7 330,583

Kor
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.4 79,364
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,408) Split (5,077) Rogue One (4,819) Hidden Figures (3,767) Assassin's Creed (3,159) Paterson (2,895) Patriots Day (2,463) Allied (1,898) Brimstone (1,620) Passengers (1,302)
Dizi Altyazıları
Legion (8,386) Arrow (4,979) The Flash (4,872) The Expanse (2,663) Legends of Tomorrow (2,489) The Blacklist (2,018) The 100 (2,001) Colony (1,843) Vikings (1,728) Designated Survivor (1,728)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017