Giriş Kayıt
Herb Lurie

Herb Lurie


Oyuncu

Herb Lurie, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eğlenceler Oteli
1954 Komedi Oyuncu 7.6 23,055

Erkekler Sarışınları Sever
1953 Komedi Oyuncu 7.2 23,789
1946 Biyografi Oyuncu 6.5 1,566

Güzeller Revüsü
1945 Komedi Oyuncu 6.6 2,207
1943 Müzikal Oyuncu 6.5 664
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,405) Allied (11,488) Moana (7,152) Lion (5,483) Arrival (3,786) Hacksaw Ridge (3,215) Nocturnal Animals (2,965) Shut In (2,254) Underworld: Blood Wars (2,214) Fences (1,904)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,925) Taboo (7,576) The Expanse (7,483) Legion (6,058) Arrow (5,817) The Big Bang Theory (5,610) Vikings (4,509) The Blacklist (3,198) Sherlock (2,825) Suits (2,683)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017