Giriş Kayıt
Herb Lurie

Herb Lurie


Oyuncu

Herb Lurie, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eğlenceler Oteli
1954 Komedi Oyuncu 7.6 23,055

Erkekler Sarışınları Sever
1953 Komedi Oyuncu 7.2 24,449
1946 Biyografi Oyuncu 6.5 1,629

Güzeller Revüsü
1945 Komedi Oyuncu 6.6 2,207
1943 Müzikal Oyuncu 6.5 688
Dizi Altyazıları
The Flash (9,381) Better Call Saul (7,067) Fargo (4,181) Lucifer (4,170) American Gods (3,814) Gotham (3,738) The 100 (3,292) Twin Peaks (3,224) 12 Monkeys (2,833) Supernatural (2,761)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017