Giriş Kayıt
Herb Lurie

Herb Lurie


Oyuncu

Herb Lurie, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eğlenceler Oteli
1954 Komedi Oyuncu 7.6 23,055

Erkekler Sarışınları Sever
1953 Komedi Oyuncu 7.2 24,277
1946 Biyografi Oyuncu 6.5 1,629

Güzeller Revüsü
1945 Komedi Oyuncu 6.6 2,207
1943 Müzikal Oyuncu 6.5 664
Film Altyazıları
Gold (4,020) Get Out (2,416) Logan (1,936) La La Land (1,246) Split (1,228) The Age of Shadows (1,225) Rings (1,173) Zashchitniki (1,085) The Great Wall (962) Sand Castle (810)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,193) The Blacklist (3,369) Into the Badlands (2,824) Fargo (2,622) The Last Kingdom (2,528) Doctor Who (2,117) The Expanse (1,578) Game of Thrones (1,557) Vikings (1,532) Supernatural (1,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017