Giriş Kayıt
Wailoon Chung

Wailoon Chung


Kameraman, Oyuncu, Görsel Efekt

Wailoon Chung, kameraman, oyuncu, görsel efekt. Brüj'da (2008), Yeşil Sokak Holiganları (2005), Ömrümüzden Bir Sene (2010), Bay Turner (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Wai Loon Chung
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 6.5 477

Mumya
2017 Aksiyon Kameraman 5.6 71,241

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Kameraman 7.4 160,385

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Kameraman 6.6 46,741

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Kameraman 6.2 61,382

Son Efsane
2015 Biyografi Kameraman 6.5 11,961
2015 Dram Kameraman 6.0 39,856
2015 Biyografi Kameraman 6.7 17,657

Bay Turner
2014 Biyografi Kameraman 6.8 20,077
2014 Komedi Kameraman 7.1 1,773
2014 Dram Kameraman 5.9 2,637
2013 Komedi Kameraman 5.8 178

Kapalı Devre
2013 Suç Kameraman 6.2 18,709
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 135,561

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 503,652
2013 Biyografi Kameraman 5.6 3,234

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Kameraman 7.1 323,181

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kameraman 8.4 1,244,856
2011 Dram Kameraman 6.2 13,665

Köstebek
2011 Dram Kameraman 7.1 159,294
2011 Dram Kameraman 7.4 68,545
2011 Macera Kameraman 7.5 262,645

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Kameraman 6.3 95,208

Bir Gün
2011 Dram Kameraman 7.0 115,581
2010 Komedi Kameraman 5.4 1,258

Ömrümüzden Bir Sene
2010 Komedi Kameraman 7.3 23,845

Başlangıç
2010 Aksiyon Kameraman 8.8 1,615,799

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 567,438
2010 Komedi Kameraman 6.9 17,995

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Kameraman 5.8 240,863
2009 Komedi Kameraman 8.7 932

Genç Victoria
2009 Biyografi Kameraman 7.3 48,809

Aptallık Çağı
2009 Belgesel Kameraman 7.1 3,628

Aşka Son Şans
2008 Dram Kameraman 6.7 18,293

Dost Kazığı
2008 Komedi Kameraman 6.5 63,104
2008 Korku Kameraman 7.1 474

Ben ve Orson Welles
2008 Dram Kameraman 6.8 9,365
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 65,218

Brüj'da
2008 Komedi Kameraman 7.9 326,233

Öldüren Cazibe
2007 Dram Kameraman 5.9 8,543
2007 Komedi Kameraman 6.9 702

Kraliçe
2006 Biyografi Kameraman 7.3 90,878
2006 Dram Kameraman    
2006 Müzik Kameraman 6.6 937

Müstehcen Çizmeler
2005 Komedi Kameraman 7.1 15,047

Yeşil Sokak Holiganları
2005 Suç Kameraman 7.5 125,196
2005 Suç Kameraman 7.0 711
2005 Komedi Oyuncu
Kameraman
5.7 867
2004 Suç Kameraman 7.0 1,368
2004 Suç Kameraman 7.8 3,477

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Kameraman 8.0 425,547

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Kameraman 5.5 109,434
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,000) Rick and Morty (4,510) The Defenders (3,401) The Strain (3,088) Suits (1,951) Mr. Mercedes (1,355) Fargo (1,204) The Last Ship (1,166) The Sinner (1,143) Preacher (1,067)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017