Giriş Kayıt
Wailoon Chung

Wailoon Chung


Kameraman, Oyuncu, Görsel Efekt

Wailoon Chung, kameraman, oyuncu, görsel efekt. Brüj'da (2008), Yeşil Sokak Holiganları (2005), Ömrümüzden Bir Sene (2010), Bay Turner (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Wai Loon Chung
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolcu
2018 Aksiyon Kameraman 6.3 41,981
2018 Dram Kameraman    
2017 Dram Kameraman 6.2 10,431

Mumya
2017 Aksiyon Kameraman 5.5 132,412

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Kameraman 7.2 207,080

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Kameraman 6.6 53,177

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Kameraman 6.2 70,106

Son Efsane
2015 Biyografi Kameraman 6.5 12,971
2015 Dram Kameraman 6.0 43,572
2015 Biyografi Kameraman 6.7 20,389

Bay Turner
2014 Biyografi Kameraman 6.8 21,338
2014 Komedi Kameraman 7.1 1,773
2014 Dram Kameraman 5.9 3,239
2013 Komedi Kameraman 5.8 208

Kapalı Devre
2013 Suç Kameraman 6.2 19,524
2013 Aksiyon Kameraman 6.6 141,301

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 524,845
2013 Biyografi Kameraman 5.6 3,234

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Kameraman 7.1 333,330

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kameraman 8.4 1,306,794
2011 Dram Kameraman 6.2 14,247

Köstebek
2011 Dram Kameraman 7.1 166,891
2011 Dram Kameraman 7.4 71,196
2011 Macera Kameraman 7.5 272,615

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Kameraman 6.3 99,446

Bir Gün
2011 Dram Kameraman 7.0 120,714
2010 Komedi Kameraman 5.4 1,258

Ömrümüzden Bir Sene
2010 Komedi Kameraman 7.3 23,845

Başlangıç
2010 Aksiyon Kameraman 8.8 1,710,698

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 600,688
2010 Komedi Kameraman 6.9 17,995

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Kameraman 5.8 247,244
2009 Komedi Kameraman 8.7 932

Genç Victoria
2009 Biyografi Kameraman 7.3 51,325

Aptallık Çağı
2009 Belgesel Kameraman 7.1 3,628

Aşka Son Şans
2008 Dram Kameraman 6.7 18,799

Dost Kazığı
2008 Biyografi Kameraman 6.4 64,234
2008 Korku Kameraman 7.1 474

Ben ve Orson Welles
2008 Dram Kameraman 6.8 9,365
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 66,734

Brüj'da
2008 Komedi Kameraman 7.9 343,458

Öldüren Cazibe
2007 Dram Kameraman 5.9 8,543
2007 Komedi Kameraman 6.9 702

Kraliçe
2006 Biyografi Kameraman 7.3 94,195
2006 Dram Kameraman    
2006 Müzik Kameraman 6.6 937

Müstehcen Çizmeler
2005 Komedi Kameraman 7.1 15,865

Yeşil Sokak Holiganları
2005 Suç Kameraman 7.5 129,251
2005 Suç Kameraman 7.0 711
2005 Komedi Oyuncu
Kameraman
5.7 867
2004 Suç Kameraman 7.8 3,996
2004 Suç Kameraman 7.0 1,368

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Kameraman 8.0 443,792

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Kameraman 5.5 115,194
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018