Giriş Kayıt
Wailoon Chung

Wailoon Chung


Kameraman, Oyuncu, Görsel Efekt

Wailoon Chung, kameraman, oyuncu, görsel efekt. Brüj'da (2008), Yeşil Sokak Holiganları (2005), Ömrümüzden Bir Sene (2010), Bay Turner (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Wai Loon Chung
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Kameraman    

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Kameraman 6.7 38,072

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Kameraman 6.3 51,396
2016 Dram Kameraman    

Son Efsane
2015 Biyografi Kameraman 6.5 10,701
2015 Dram Kameraman 6.0 35,949
2015 Biyografi Kameraman 6.7 15,795

Bay Turner
2014 Biyografi Kameraman 6.8 19,430
2014 Komedi Kameraman 7.1 1,773
2014 Dram Kameraman 5.9 2,207
2013 Komedi Kameraman 5.9 141

Kapalı Devre
2013 Suç Kameraman 6.2 18,142
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 130,992

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 486,613
2013 Biyografi Kameraman 5.6 2,967

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Kameraman 7.1 310,923

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kameraman 8.5 1,201,386
2011 Dram Kameraman 6.2 13,665

Köstebek
2011 Dram Kameraman 7.1 154,989
2011 Dram Kameraman 7.4 66,348
2011 Macera Kameraman 7.5 255,626

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Kameraman 6.3 92,772

Bir Gün
2011 Dram Kameraman 7.0 111,733
2010 Komedi Kameraman 5.4 1,258

Ömrümüzden Bir Sene
2010 Komedi Kameraman 7.3 23,845

Başlangıç
2010 Aksiyon Kameraman 8.8 1,551,602

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 546,867
2010 Komedi Kameraman 6.9 17,952

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Kameraman 5.8 235,693
2009 Komedi Kameraman 8.7 932

Genç Victoria
2009 Biyografi Kameraman 7.3 47,284

Aptallık Çağı
2009 Belgesel Kameraman 7.1 3,628

Aşka Son Şans
2008 Dram Kameraman 6.7 18,293

Dost Kazığı
2008 Komedi Kameraman 6.5 62,274
2008 Korku Kameraman 7.1 474
2008 Dram Kameraman 6.8 9,365
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 64,046

Brüj'da
2008 Komedi Kameraman 8.0 318,398

Öldüren Cazibe
2007 Dram Kameraman 5.9 8,543
2007 Komedi Kameraman 6.9 702

Kraliçe
2006 Biyografi Kameraman 7.3 88,399
2006 Dram Kameraman    
2006 Müzik Kameraman 6.6 937

Müstehcen Çizmeler
2005 Komedi Kameraman 7.0 14,501

Yeşil Sokak Holiganları
2005 Suç Kameraman 7.5 121,926
2005 Suç Kameraman 7.0 711
2005 Komedi Oyuncu
Kameraman
5.7 867
2004 Suç Kameraman    
2004 Suç Kameraman 7.8 3,095

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Kameraman 8.0 411,418

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Kameraman 5.5 106,620
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017