Giriş Kayıt
Wailoon Chung

Wailoon Chung


Kameraman, Görsel Efekt, Oyuncu

Wailoon Chung, kameraman, görsel efekt, oyuncu. Brüj'da (2008), Yeşil Sokak Holiganları (2005), Ömrümüzden Bir Sene (2010), Bay Turner (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Wai Loon Chung
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolcu
2018 Suç Kameraman 6.6 5,557
2018 Dram Kameraman    
2017 Dram Kameraman 6.2 7,254

Mumya
2017 Aksiyon Kameraman 5.5 119,178

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Kameraman 7.3 193,188

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Kameraman 6.6 51,101

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Kameraman 6.2 66,633

Son Efsane
2015 Biyografi Kameraman 6.5 12,355
2015 Dram Kameraman 6.0 42,114
2015 Biyografi Kameraman 6.7 19,039

Bay Turner
2014 Biyografi Kameraman 6.8 20,956
2014 Komedi Kameraman 7.1 1,773
2014 Dram Kameraman 5.9 2,925
2013 Komedi Kameraman 5.8 208

Kapalı Devre
2013 Suç Kameraman 6.2 19,070
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 138,750

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 516,160
2013 Biyografi Kameraman 5.6 3,234

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Kameraman 7.1 329,145

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kameraman 8.4 1,277,054
2011 Dram Kameraman 6.2 14,247

Köstebek
2011 Dram Kameraman 7.1 163,371
2011 Dram Kameraman 7.4 70,147
2011 Macera Kameraman 7.5 268,494

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Kameraman 6.3 97,150

Bir Gün
2011 Dram Kameraman 7.0 118,539
2010 Komedi Kameraman 5.4 1,258

Ömrümüzden Bir Sene
2010 Komedi Kameraman 7.3 23,845

Başlangıç
2010 Aksiyon Kameraman 8.8 1,665,164

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 582,948
2010 Komedi Kameraman 6.9 17,995

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Kameraman 5.8 244,536
2009 Komedi Kameraman 8.7 932

Genç Victoria
2009 Biyografi Kameraman 7.3 50,289

Aptallık Çağı
2009 Belgesel Kameraman 7.1 3,628

Aşka Son Şans
2008 Dram Kameraman 6.7 18,799

Dost Kazığı
2008 Biyografi Kameraman 6.4 63,759
2008 Korku Kameraman 7.1 474

Ben ve Orson Welles
2008 Dram Kameraman 6.8 9,365
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 66,094

Brüj'da
2008 Komedi Kameraman 7.9 335,142

Öldüren Cazibe
2007 Dram Kameraman 5.9 8,543
2007 Komedi Kameraman 6.9 702

Kraliçe
2006 Biyografi Kameraman 7.3 92,847
2006 Dram Kameraman    
2006 Müzik Kameraman 6.6 937

Müstehcen Çizmeler
2005 Komedi Kameraman 7.1 15,565

Yeşil Sokak Holiganları
2005 Suç Kameraman 7.5 127,608
2005 Suç Kameraman 7.0 711
2005 Komedi Oyuncu
Kameraman
5.7 867
2004 Suç Kameraman 7.8 3,770
2004 Suç Kameraman 7.0 1,368

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Kameraman 8.0 435,410

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Kameraman 5.5 111,910
Dizi Altyazıları
Vikings (19,730) Black Mirror (5,474) Supernatural (3,949) The Big Bang Theory (3,536) The Flash (3,326) Shameless (3,166) The Blacklist (1,955) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,815) The X Files (1,579) Knightfall (1,332)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018