Giriş Kayıt
Jesse Eisenhardt

Jesse Eisenhardt (38)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Jesse Eisenhardt, 26 Mart 1979 San Francisco, California, ABD doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman. Paperboat (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Mart 1979
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Emil Jesse Eisenhardt
Burcu: Koç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 38 Korku Görüntü Yönetmeni 7.7 32
2016 37 Korku Görüntü Yönetmeni 4.3 381
2008 29 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.3 36
2007 28 Dram Kameraman 5.5 272
2006 27 Kısa Metraj Kameraman 7.7 29

Ölülerin Çığlığı
2004 25 Korku Kameraman 5.1 3,987
Dizi Altyazıları
La casa de papel (10,240) Vikings (3,424) Stargate Origins (2,857) Black Mirror (2,653) Star Trek: Discovery (1,964) Supernatural (1,487) McMafia (1,348) The X Files (1,266) Altered Carbon (1,253) American Crime Story (1,222)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018