Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jesse Eisenhardt

Jesse Eisenhardt (37)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Jesse Eisenhardt, 27 Mart 1979 San Francisco, California, ABD doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni. Paperboat (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Mart 1979
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Emil Jesse Eisenhardt
Burcu: Koç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 37 Korku Görüntü Yönetmeni 4.3 247
2008 29 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.3 36
2007 28 Dram Kameraman 5.5 272
2006 27 Kısa Metraj Kameraman 7.7 29

Ölülerin Çığlığı
2004 25 Korku Kameraman 5.1 3,987
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017