Giriş Kayıt
Jim Annan

Jim Annan


Oyuncu

Jim Annan, oyuncu. Coconut Hero (2015), (2013) Kasaba Kızları (2013), (2010) Unrivaled (2010), (2011) Sms Aşıkları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.6 6,996
2016 Komedi Oyuncu 6.8 411
2015 Komedi Oyuncu 6.3 580
2014 Komedi Oyuncu 5.7 152
2014 Komedi Oyuncu 8.0 355

Kasaba Kızları
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,034
2013 Komedi Oyuncu 4.5 393

Sms Aşıkları
2011 Komedi Oyuncu 4.0 761
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 91,983
2010 Aksiyon Oyuncu 4.0 761
2009 Komedi Oyuncu 4.1 167
2008 Aksiyon Oyuncu    

Son Yolculuk
2008 Macera Oyuncu 7.1 9,674
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 354,103

Konuş Benimle
2007 Biyografi Oyuncu 7.4 8,581
2002 Suç Oyuncu 7.2 1,408
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,546) Stronger (4,370) Dunkirk (3,234) Flatliners (2,215) Loving Vincent (1,990) American Made (1,752) It (1,663) Kingsman: The Golden Circle (1,557) Mother! (1,431) The Foreigner (1,204)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,796) Mr. Robot (6,975) Shameless (5,735) Game of Thrones (3,470) Manhunt: Unabomber (2,890) Peaky Blinders (2,859) Designated Survivor (1,591) The Big Bang Theory (1,418) Lucifer (1,399) Supernatural (1,240)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017