Giriş Kayıt
Jim Annan

Jim Annan


Oyuncu

Jim Annan, oyuncu. Coconut Hero (2015), (2013) Kasaba Kızları (2013), (2011) Sms Aşıkları (2011), (2010) Unrivaled (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.8 411
2015 Komedi Oyuncu 6.3 580

Kasaba Kızları
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,034
2013 Komedi Oyuncu 4.5 393
2012 Komedi Oyuncu    

Sms Aşıkları
2011 Komedi Oyuncu 4.0 761
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 89,676
2010 Aksiyon Oyuncu 4.0 761
2009 Komedi Oyuncu 4.1 167
2008 Aksiyon Oyuncu    

Son Yolculuk
2008 Macera Oyuncu 7.1 9,674
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 336,895

Konuş Benimle
2007 Biyografi Oyuncu 7.4 8,503
2002 Suç Oyuncu 7.2 1,275
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,707) Allied (11,849) Moana (7,492) Lion (5,708) Arrival (3,941) Hacksaw Ridge (3,330) Nocturnal Animals (3,064) Assassin's Creed (2,395) Shut In (2,323) Underworld: Blood Wars (2,269)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,234) Taboo (8,379) The Expanse (7,645) Legion (6,148) Arrow (5,923) The Big Bang Theory (5,800) Vikings (4,721) The Blacklist (3,322) Sherlock (2,953) Suits (2,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017