Giriş Kayıt
Jo Nesbø

Jo Nesbø (58)


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Jo Nesbø, 29 Mart 1960 Oslo, Norveç doğumlu senarist, oyuncu, yapımcı. Kafa Avcıları (2011), Kardan Adam (2017), İşgal Altında (2015), Arme Riddere (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Mart 1960
Doğum Yeri: Oslo, Norveç
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardan Adam
2017 57 Suç Senarist 5.1 36,337
2015 55 Aile Senarist 6.2 58

İşgal Altında
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.7 5,579
2014 54 Aile Senarist 5.6 256
2011 51 Aksiyon Senarist 6.6 2,535

Kafa Avcıları
2011 51 Suç Senarist 7.6 88,254
1992 News Oyuncu 4.6 255
- Aksiyon Senarist    
Dizi Altyazıları
Westworld (7,528) The 100 (3,465) The Expanse (2,970) La casa de papel (2,240) The Crossing (1,793) Colony (1,728) 12 Monkeys (1,452) Genius (1,256) Luke Cage (1,186) Vikings (1,110)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018