Giriş Kayıt
Jo Nesbø

Jo Nesbø (57)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Jo Nesbø, 29 Mart 1960 Oslo, Norveç doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu. Kafa Avcıları (2011), Kardan Adam (2017), Okkupert (2015), Arme Riddere (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Mart 1960
Doğum Yeri: Oslo, Norveç
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardan Adam
2017 57 Suç Senarist 5.2 11,757
2015 55 Aile Senarist 6.2 58
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.7 4,635
2014 54 Aile Senarist 5.6 256
2011 51 Aksiyon Senarist 6.6 2,535

Kafa Avcıları
2011 51 Suç Senarist 7.6 86,076
1992 News Oyuncu 4.6 250
- Aksiyon Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017