Giriş Kayıt
Selma Ergeç

Selma Ergeç (38)


Oyuncu

Selma Ergeç, 01 Kasım 1978 Hamm, Almanya doğumlu oyuncu. Sis ve Gece (2007), Ses (2010), Asi (2007), Kırımlı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1978
Doğum Yeri: Hamm, Almanya
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.76 m
5.8 (13 Oy)
  • Currently 115.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kanlı Girdap
2015 37 Korku Oyuncu    
2014 36 Aksiyon Oyuncu 7.5 749
2014 Dram Oyuncu 6.5 98
2013 35 Dram Oyuncu 5.8 563
2011 Biyografi Oyuncu 6.5 11,081
2010 32 Korku Oyuncu 5.2 777
2007 29 Macera Oyuncu 7.0 960
2007 Dram Oyuncu 6.4 1,492
2006 28 Dram Oyuncu 7.4 3,021
2006 28 Aksiyon Oyuncu    
2002 Komedi Oyuncu 5.7 306
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,328) Split (5,045) Rogue One (4,781) Hidden Figures (3,734) Assassin's Creed (3,097) Paterson (2,872) Patriots Day (2,434) Allied (1,891) Brimstone (1,605) Passengers (1,287)
Dizi Altyazıları
Legion (8,344) Arrow (4,950) The Flash (4,848) The Expanse (2,626) Legends of Tomorrow (2,469) The Blacklist (2,010) The 100 (1,883) Colony (1,813) Designated Survivor (1,723) Vikings (1,707)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017