Giriş Kayıt
Selma Ergeç

Selma Ergeç (39)


Oyuncu

Selma Ergeç, 31 Ekim 1978 Hamm, Almanya doğumlu oyuncu. Sis ve Gece (2007), Ses (2010), Muhteşem Yüzyıl (2011), Asi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ekim 1978
Doğum Yeri: Hamm, Almanya
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.76 m
5.8 (13 Oy)
  • Currently 115.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kanlı Girdap
2017 39 Korku Oyuncu 5.4 52
2016 Dram Oyuncu 8.2 2,434
2014 36 Aksiyon Oyuncu 7.5 749
2014 Dram Oyuncu 5.9 120
2013 35 Dram Oyuncu 5.8 641
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 12,357
2010 32 Korku Oyuncu 5.2 849
2007 29 Macera Oyuncu 7.0 1,023
2007 Dram Oyuncu 6.5 1,720
2006 28 Dram Oyuncu 7.4 3,276
2006 28 Aksiyon Oyuncu    
2002 Komedi Oyuncu 5.7 334
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,324) Den of Thieves (3,068) Maze Runner: The Death Cure (2,815) Winchester (2,563) Hostiles (2,334) 12 Strong (1,839) A martfüi rém (1,762) The Commuter (1,360) Bleeding Steel (1,343) Submergence (1,195)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,678) Supernatural (4,741) The Big Bang Theory (3,417) Westworld (3,333) Gotham (2,864) The Terror (2,857) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,417) Arrow (2,396) The Flash (1,981) Krypton (1,702)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018