Giriş Kayıt
André Cavaillé

André Cavaillé


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

André Cavaillé, yönetmen asistanı, oyuncu. Havuz (2003), Yamakasi (2001), Dialogue avec mon jardinier (2007), La vérité si je mens! 2 (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurt
2009 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 404
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 1,543
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 2,541
2007 Macera Yönetmen Asistanı 6.7 1,424
2006 Komedi Oyuncu
Yönetmen Asistanı
5.4 889
2005 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.2 193

Havuz
2003 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 36,534

Futbol Sevdası
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 4.4 961

Yamakasi
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 8,671
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 2,497
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 4.3 865
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017