Giriş Kayıt
Federico Cascinelli

Federico Cascinelli


Görsel Efekt, Animasyon

Federico Cascinelli, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt    

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 545

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 63,527

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 58,560

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 44,519

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 591,532

Korsanlar
2012 Animasyon Animasyon 6.7 38,273

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 557,173

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 144,731

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 112,811

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 406,917

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 417,644

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 342,670

Kral Arthur
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 142,272
Dizi Altyazıları
American Gods (6,328) Arrow (4,159) Fargo (3,875) The Blacklist (3,773) The Flash (3,473) The 100 (3,303) 12 Monkeys (2,866) Supernatural (2,570) Game of Thrones (2,569) Better Call Saul (2,492)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017