Giriş Kayıt
Federico Cascinelli

Federico Cascinelli


Görsel Efekt, Animasyon

Federico Cascinelli, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt    

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 41,243

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 579,869

Korsanlar
2012 Animasyon Animasyon 6.7 37,766

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 545,588

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 143,027

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 111,559

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 397,583

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 408,584

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 335,969

Kral Arthur
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 140,364
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017