Giriş Kayıt
Federico Cascinelli

Federico Cascinelli


Görsel Efekt, Animasyon

Federico Cascinelli, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt    

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 47,310
2017 Aksiyon Görsel Efekt    

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 42,417

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 43,691

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 587,733

Korsanlar
2012 Animasyon Animasyon 6.7 38,103

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 553,369

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 144,193

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 112,464

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 404,441

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 414,994

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 340,476

Kral Arthur
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 141,480
Film Altyazıları
Gold (5,719) Get Out (2,988) Logan (2,520) Rings (2,279) The Age of Shadows (1,886) La La Land (1,761) Split (1,601) Sand Castle (1,470) Zashchitniki (1,405) The Great Wall (1,248)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,560) Fargo (3,654) The Last Kingdom (2,315) The Expanse (2,039) Doctor Who (1,965) Into the Badlands (1,692) Game of Thrones (1,590) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,527) Supernatural (1,424)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017