Giriş Kayıt
Federico Cascinelli

Federico Cascinelli


Görsel Efekt, Animasyon

Federico Cascinelli, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 354

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 88,089

Yaratık: Covenant
2017 Korku Görsel Efekt 6.5 150,719

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 117,595

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 80,698

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 47,368

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 603,897

Korsanlar
2012 Animasyon Animasyon 6.7 38,740

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 570,002

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 146,434

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 114,025

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 414,570

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 427,875

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 349,786

Kral Arthur
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 143,944
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017