Giriş Kayıt
Federico Cascinelli

Federico Cascinelli


Görsel Efekt, Animasyon

Federico Cascinelli, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 4,492

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 134,451

Yaratık: Covenant
2017 Korku Görsel Efekt 6.4 201,561

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 154,313

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 99,276

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 52,189

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 639,324

Korsanlar
2012 Animasyon Animasyon 6.7 40,152

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 604,187

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 150,617

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 116,673

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 430,148

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 452,507

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 366,760

Kral Arthur
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 147,477
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018