Giriş Kayıt
Federico Cascinelli

Federico Cascinelli


Görsel Efekt, Animasyon

Federico Cascinelli, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 2,979

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 123,335

Yaratık: Covenant
2017 Korku Görsel Efekt 6.5 187,027

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 144,783

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 94,512

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 50,583

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 621,558

Korsanlar
2012 Animasyon Animasyon 6.7 39,536

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 587,861

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 148,925

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 115,669

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 423,751

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 443,309

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 360,523

Kral Arthur
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 146,121
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018