Giriş Kayıt
Federico Cascinelli

Federico Cascinelli


Görsel Efekt, Animasyon

Federico Cascinelli, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt    

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 25,282

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 42,710

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 584,114

Korsanlar
2012 Animasyon Animasyon 6.7 37,925

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 549,836

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 143,707

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 112,008

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 401,898

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 412,146

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 338,329

Kral Arthur
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 140,968
Dizi Altyazıları
The Flash (6,758) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,326) Legion (1,860) Vikings (1,706) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,550) Legends of Tomorrow (1,533) Arrow (1,410) Game of Thrones (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017