Giriş Kayıt
Federico Cascinelli

Federico Cascinelli


Görsel Efekt, Animasyon

Federico Cascinelli, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt    

Mumya
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 52,411

Yaratık: Covenant
2017 Korku Görsel Efekt 6.7 105,553

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 87,094

Çin Seddi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 73,593

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 46,089

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 597,769

Korsanlar
2012 Animasyon Animasyon 6.7 38,475

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 563,785

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 145,602

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 113,409

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 410,915

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 422,326

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 346,083

Kral Arthur
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 143,096
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017