Giriş Kayıt
Jason D. Keller

Jason D. Keller (47)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu, Editör

Jason D. Keller, 23 Şubat 1971 Scarsdale, New York, ABD doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi, oyuncu, editör. Drunk History (2013), (2004) Joey (2004), (2015) Smosh: The Movie (2015), (2011) Supah Ninjas (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1971
Doğum Yeri: Scarsdale, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jason Keller
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 5.8 384
2016 45 Komedi Yapımcı 4.0 391
2015 44 Aksiyon Yapımcı 3.9 4,238
2015 Komedi Yapımcı 3.6 508
2013 Komedi Yapımcı 7.8 6,677
2012 41 Komedi Yapımcı 3.3 1,401
2011 Komedi Yapımcı 4.8 1,255
2007 Suç Yapım Yöneticisi 8.2 13,156
2004 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.0 38,215
2002 Yapım Yöneticisi
Editorial Department
8.0 133
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,272

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Yapım Yöneticisi 8.9 601,744
1981 10 Aksiyon Oyuncu 5.1 715
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018