Giriş Kayıt
Antonio Ribeiro

Antonio Ribeiro


Görsel Efekt, Oyuncu

Antonio Ribeiro, görsel efekt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 236,602
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 3,102
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 27,626
2016 Dram Görsel Efekt 8.5 15,430

Korku Seansı 2
2016 Korku Görsel Efekt 7.4 134,723

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 55,861

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 72,500

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 43,798

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Görsel Efekt 7.6 174,278

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Oyuncu 6.4 4,772
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,808) Silence (1,872) Personal Shopper (1,640) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (723) The Void (720) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,898) Supernatural (4,687) The Flash (4,492) Arrow (3,938) The Big Bang Theory (3,242) Better Call Saul (2,902) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,176)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017