Giriş Kayıt
Antonio Ribeiro

Antonio Ribeiro


Görsel Efekt, Oyuncu

Antonio Ribeiro, görsel efekt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Görsel Efekt 6.9 1,735
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 363,549

Belko Deneyi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 20,031
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 30,785
2016 Dram Görsel Efekt 8.4 16,966

Korku Seansı 2
2016 Korku Görsel Efekt 7.4 146,090

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 61,227

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 76,881

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 46,717

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Görsel Efekt 7.6 180,472

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Oyuncu 6.4 4,772
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017