Giriş Kayıt
Antonio Ribeiro

Antonio Ribeiro


Görsel Efekt, Oyuncu

Antonio Ribeiro, görsel efekt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oyun
2017 Korku Görsel Efekt 6.8 19,214

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.3 19,267
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 2,783
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 392,923

Belko Deneyi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 24,037
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 32,125
2016 Dram Görsel Efekt 8.4 17,302

Korku Seansı 2
2016 Korku Görsel Efekt 7.4 152,593

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 63,321

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 78,811

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 47,912

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Görsel Efekt 7.6 183,408

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Oyuncu 6.4 4,772
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017