Giriş Kayıt
Antonio Ribeiro

Antonio Ribeiro


Görsel Efekt, Oyuncu

Antonio Ribeiro, görsel efekt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 9.5 4,287
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 261
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 25,336
2016 Dram Görsel Efekt 8.5 13,197

Korku Seansı 2
2016 Korku Görsel Efekt 7.5 127,753

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.3 51,198

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 69,235

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 41,644

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Görsel Efekt 7.7 169,933

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Oyuncu 6.4 4,772
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017