Giriş Kayıt
Antonio Ribeiro

Antonio Ribeiro


Görsel Efekt, Oyuncu

Antonio Ribeiro, görsel efekt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Görsel Efekt    

Oyun
2017 Dram Görsel Efekt 6.7 29,985

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.4 32,229
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 2,783
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 409,931

Belko Deneyi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 25,599
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 32,798
2016 Dram Görsel Efekt 8.4 17,526

Korku Seansı 2
2016 Korku Görsel Efekt 7.4 156,070

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 64,844

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 79,984

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 48,778

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Görsel Efekt 7.6 185,678

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Oyuncu 6.4 4,772
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,970) Stronger (5,352) The Foreigner (4,235) Flatliners (3,688) Dunkirk (2,998) Beyond Skyline (2,148) American Made (1,977) Kingsman: The Golden Circle (1,734) Loving Vincent (1,694) It (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017