Giriş Kayıt
Antonio Ribeiro

Antonio Ribeiro


Görsel Efekt, Oyuncu

Antonio Ribeiro, görsel efekt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Görsel Efekt    
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 315,187

Belko Deneyi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 10,542
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 29,419
2016 Dram Görsel Efekt 8.4 16,484

Korku Seansı 2
2016 Korku Görsel Efekt 7.4 140,019

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 58,772

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 74,782

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 45,261

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Görsel Efekt 7.6 177,288

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Oyuncu 6.4 4,772
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017