Giriş Kayıt
Antonio Ribeiro

Antonio Ribeiro


Görsel Efekt, Oyuncu

Antonio Ribeiro, görsel efekt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt    
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 189
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 23,052
2016 Dram Görsel Efekt 8.5 12,616

Korku Seansı 2
2016 Korku Görsel Efekt 7.5 122,798

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.3 47,324

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 66,989

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 39,802

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Görsel Efekt 7.7 166,651

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Oyuncu 6.4 4,772
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017