Giriş Kayıt
Antonio Ribeiro

Antonio Ribeiro


Görsel Efekt, Oyuncu

Antonio Ribeiro, görsel efekt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 179,436
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 1,426
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 26,315
2016 Dram Görsel Efekt 8.5 13,668

Korku Seansı 2
2016 Korku Görsel Efekt 7.4 130,476

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Görsel Efekt 6.2 53,355

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 70,628

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 42,710

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Görsel Efekt 7.6 172,032

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Oyuncu 6.4 4,772
Dizi Altyazıları
The Flash (5,665) Black Sails (4,558) Into the Badlands (4,034) Iron Fist (2,811) Vikings (1,947) Legion (1,745) Game of Thrones (1,509) Arrow (1,460) The 100 (1,409) Billions (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017