Giriş Kayıt
Hector Atreyu Ruiz

Hector Atreyu Ruiz


Oyuncu

Hector Atreyu Ruiz, oyuncu. (2007) Ölüm Emri (2007), (2006) Ekspres Kasa (2006), (2010) Sil Baştan (2010), (2006) Splinter (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Hecc
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 5,479

Bana Ulaş
2014 Dram Oyuncu 4.9 1,860

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,208,559
2011 Dram Oyuncu 5.2 414
2010 Aksiyon Oyuncu 9.3 6,740

Sil Baştan
2010 Komedi Oyuncu 5.6 4,882
2009 Dram Oyuncu 6.2 2,324
2008 Komedi Oyuncu 6.8 932

Ölüm Emri
2007 Aksiyon Oyuncu 6.8 61,511

Ekspres Kasa
2006 Komedi Oyuncu 6.7 12,850
2006 Gerilim Oyuncu 4.9 1,267
2005 Suç Oyuncu 7.7 495

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.9 91,615
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (8,367) Rogue One (5,897) Split (4,479) Assassin's Creed (3,262) Hidden Figures (3,032) Paterson (2,733) Brimstone (2,505) Patriots Day (1,984) The Institute (1,611) The Great Wall (1,467)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,545) Legion (8,104) Arrow (4,870) Legends of Tomorrow (2,466) The Expanse (2,378) Into the Badlands (2,184) Vikings (2,088) The Blacklist (1,972) Black Sails (1,798) 24: Legacy (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017