Giriş Kayıt
Shea Kerry

Shea Kerry


Görsel Efekt, Oyuncu, Yapımcı

Shea Kerry, görsel efekt, oyuncu, yapımcı.

Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 330,512

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 323,541

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 205,270
2008 Dram Oyuncu
Çeşitli
4.2 405
2006 Dram Yapımcı 5.7 621
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018