Giriş Kayıt
Shea Kerry

Shea Kerry


Görsel Efekt, Oyuncu, Yapımcı

Shea Kerry, görsel efekt, oyuncu, yapımcı.

Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 359,123

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 340,551

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 210,387
2008 Dram Oyuncu
Çeşitli
4.2 405
2006 Dram Yapımcı 5.7 621
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018